hoe epoxy coating aan te brengen over een tegelvloer

Stap 1 – Schoon en Bereid de tegelvloer

Stap 2 – Breng Primer

Stap 3 – Paint toevoegen (optioneel)

Stap 4 – Eindig met de Epoxy Coating

Epoxylaag is een zeer sterke stof die kan worden gebruikt in een groot aantal toepassingen. Het wordt vaak gebruikt als een hechtmiddel en vloeren, waarbij het vaak wordt genoemd polyurethaan dichten. Wanneer u deze coating te gebruiken op een vloer, het niet alleen verzegelt het van waterschade, maar voorkomt ook wondjes en krassen. Een tegelvloer is bijzonder gevoelig voor waterschade en gebroken tegels, zodat epoxyverf dat dergelijke schade te voorkomen is een nuttige investering. Het is niet vaak toegepast op tegel vanwege de lange uithardingstijd, maar dit is de moeite van het niet voortdurend zorgen te maken over reparaties waard. Volg de onderstaande stappen om uw tegelvloer bedekken en houd het altijd beschermd.

Paneel is voorzien van een gladde afwerking die iets niet de mogelijkheid tot het oppervlak. Als u verwacht een epoxy coating aan te brengen, dan moet je naar de finish te krijgen tot een punt waar het de coating kan accepteren. Dus eerst, de vloer vegen, reinigen met water en zeep, en laat ze drogen. Zodra de vloer schoon is, kunt u zand aan het een textuur voor de epoxy om grip te geven. Bevestig de 60-schuurpapier om de bandschuurmachine en beginnen met het schuren van de tegel. Zorg ervoor dat u het zand te veel niet omdat je niet wilt naar de finish volledig beschadigen. Wanneer u deze taak hebt voltooid, veeg de tegel met een tack doek om het stof te verwijderen.

De heldere primer maakt de epoxy te houden aan de vloer zonder de kleur van de tegel vernietigen. Als u de kleur van de tegels te veranderen, gebruik dan een witte primer die u zal toestaan ​​om te schilderen op een laag verf op de vloer.

Begin bij een van de hoeken, en breng een gelijkmatige laag primer over de hele vloer. Het is belangrijk om het ontwerp van de tegel te volgen evenals primer de specie. Laat de primer uitharden per dag.

Als u wilt de vloer kleur veranderen breng dan een laagje verf op de vloer op de top van de primer. Zo werkt als de primer hebben over het gehele oppervlak bedekken. U wilt drie lagen verf, dus maak je geen zorgen als de eerste de tegel niet volledig dekt. Laat elke laag drogen alvorens een ander.

Tot slot is het tijd om de epoxy toe te voegen. Begin in dezelfde hoek als u eerder deed, en werk langzaam met een borstel zodat je strepen te voorkomen. Laat de toplaag te drogen, en dan zand met 220-grit schuurpapier. Veeg met een schone tack doek voordat u nog een laag toe te passen. Als je klaar bent moet je 4-6 lagen in totaal. Niet buff de vloer, en wacht een dag of twee voor het lopen op om ervoor te zorgen u niet de uiteindelijke resultaat schade voordat het geneest.