hoe je akoestische kit toe te passen

Stap 1 – De bouw van het Frame

Stap 2 – Het installeren van gipskartonplaten

Stap 3 – Een laag van Akoestische Sealant toevoegen aan Aangrenzend gipskartonplaten

Stap 4 – Het schoonmaken van overtollige kit en verder met het proces

Stap 5 – Afdichting en Caulking

Stap 6 – Tips en Advies

Akoestische afdichtingsmiddelen worden hoofdzakelijk gebruikt als sound-remmers, het voorkomen van de stemmen van het reizen van kamer naar kamer, of geluid van buiten naar binnen te komen. Maar hij werkt ook als vochtscherm. Het is eigenlijk non-verharding rubber gebruikt tussen gipsplaten panelen om geluidsschermen te creëren. De aanvraagprocedure is eenvoudig en is gemakkelijk verwerkt in uw lopende bouwproces. De kit is verkrijgbaar voor zowel commerciële als huishoudelijk gebruik, voor huishoudelijke doeleinden de kit buis is eenvoudig te monteren in een standaard lijmpistool.

De bouw van het frame van uw project (kamer, wanden etc.) als van tevoren gepland. Voor een effectieve geluidsschermen veel mensen gaan voor ontkoppeling van de gipsplaten, dit is volledig optioneel, afhankelijk van uw budget.

Installeer de eerste droge wandpaneel volgens de standaard procedure. Voor het aanbrengen van de akoestische kit het reinigen van de oppervlakte verwijderen van zaagsel etc, dan gebruik maken van de kit rond elektrische boxes en afdichting alle open hoeken.

Toepassen akoestische afdichting tussen twee aangrenzende panelen van gipsplaat met een pistool. Het fungeert als lijm en een kit, dus je hoeft niet naar een andere lijm te gebruiken.

Reinig weg overtollige akoestische kit met een plamuurmes. Je wilt niet dat extra kit overal als het niet helemaal opdrogen en onderhoudt een elastische visceuze consistentie wat betekent dat het kan vasthouden aan bijna alles en invloed op de afwerking als dotten van het op de andere dan de gewrichten panel worden gezet. Blijven de panelen na het panel proces van het aanbrengen van de akoestische afdichting tussen gipskartonplaten totdat je klaar bent.

Bedek de gewrichten met gipsplaten tape en kalefateren over nagedacht. Zoals eerder vermeld, heeft de akoestische kit niet volledig uitdrogen dus de verzegeling, tapen en breeuwen baan moet zorgvuldig worden gedaan voor een perfecte afwerking en het houden van de akoestische kit op zijn plaats. U kunt ook gebruik maken van joint compound als breeuwen middel. Eindigen doordat de kalefateren opdrogen en dan schuren tot een gladde afwerking.

Voordat u begint met de bouw van het frame, draag een paar handschoenen om uw handen te beschermen. Als je voor het ontkoppelen van de gipsplaten gebruik dempend materiaal aan de achterkant van de tweede gipsplaat laag. Als het weer is erg vochtig uitstellen van het proces, zijn best gedaan in iets koudere temperaturen, wat ook betekent dat je moet krijgen deze klus te klaren voordat de verwarming wordt geactiveerd.

Het is niet mogelijk akoestische kit op een blootgesteld oppervlak zoals altijd kleverig het niet opdrogen. Maak altijd weg vuil en deeltjes voor toepassing als ze de lijm kwaliteit van de akoestische kit zou kunnen beïnvloeden. Priming voordat kit wordt vaak niet nodig, dus de literatuur van de kit die u hebt aangeschaft om deze gegevens te controleren te raadplegen.