hoe je een biofilter toe te voegen aan een septic tank drain veld

Stap 1: Bereid de Field

Stap 2: Kies de Biofilter

Stap 3: Leg de Filter

Stap 4: Plaats de Pipes

Stap 5: Gravel en-aanvulling toevoegen

een biofilter toevoegen aan een drain veld wordt een vereiste in vele gebieden. De biofilter zal helpen om af te breken riolering materiaal sneller als ze vervelende bacteriën te verwijderen. Dit is beter voor het milieu, en zal de belasting van de bodem te trekken op het gebied drain te verminderen. Het installeren van een biofilter is niet de eenvoudigste taak, maar het kan nodig zijn dat vele huiseigenaren.

Het is veel makkelijker om een ​​biofilter installeren in een nieuwe afvoer veld. Als u uw huidige systeem een ​​upgrade, wordt het veld opnieuw moeten worden gedaan vanaf nul. U moet de opvulling, de leidingen, en het grind te verwijderen. De meest effectieve biofilters worden geplaatst op de bodem van de afvoer veld onder het leidingsysteem. Dit zijn de zogenaamde druppelen biofilters. Zodra u het veld hebt voorbereid, moet u contact opnemen met uw county inspecteurs om ervoor te zorgen je volgt de juiste codes, en de biofilter is geschikt is voor uw omgeving.

Er zijn verschillende soorten tricking biofilters om uit te kiezen. Sommige systemen maken gebruik van een glasvezel bassin gevuld met een absorberend materiaal dat bacteriën te verwijderen en te verteren vaste stoffen. Dit is het beste voor kleine drain velden. Deze systemen kunnen op afstand worden bewaakt om u te waarschuwen voor een probleem voordat het uit de hand loopt. Andere soorten biofilters een turf vezel gebruiken als filtermateriaal. Zoals effluent door de pijpen wordt doorgegeven, de perforaties langs het materiaal over het veen vezel. Dit absorbeert, assimileert microben en breekt ammoniak en andere pathogenen. Dit is een duurdere filter, maar het beste voor grote afvoer velden.

Zodra u het filter dat het beste is voor uw vakgebied hebt gekozen, kunt u beginnen met het filter uit te leggen volgens de instructies van de fabrikant. Er moet meestal een kleine opening tussen de geperforeerde buizen en biofilter zijn. Deze kloof zal uiteindelijk krijgen gevuld met grind of opvulling, maar zal de effluent gelijkmatig te verdelen over het filter. De gaten kunnen worden gemaakt met kleine inzetten als de richtingen bellen voor het.

Zodra het filter op zijn plaats is, kunt u beginnen om de buizen te plaatsen in de loopgraven. Dit zal niet anders worden gedaan dan de aanleg van een gewone afvoer veld leidingsysteem. Zodra de leidingen terug op zijn plaats, zorg ervoor dat de perforaties zijn georiënteerd, zodat ze zal toestaan ​​effluent te geven over het filter.

Met de leidingen in de plaats, kunt u beginnen met het grind toe te voegen over de pijpen. Een deel van de grind zal natuurlijk vestigen onder de pijpen, dit is normaal en fijn. Met het grind geplaatst in de loopgraven, kunt u beginnen met opvulling toe te voegen.

Als u al een drain veld in de plaats, en niet wilt om te gaan met het gedoe van het graven it up, zijn er bovengrondse filters beschikbaar. Deze zijn meestal net zo ingewikkeld om te installeren, en zullen minder effectief. U kunt contact op met uw lokale huis verbetering winkel, of doe een eenvoudige internet zoeken naar deze eenheden te vinden.