hoe je een druppel blad sokkel tafel te bouwen

Stap 1 – Koop de kolom

Stap 2 – Monteer de kolom

Stap 3 – Maak de Table Top

Stap 4 – Voeg Scharnieren

Stap 5 – Monteer

Het maken van een druppel blad sokkel tafel kan lijken als een ontmoedigende taak als je nog nooit eerder hebt gedaan. Hier zijn een paar stappen al die u kunnen helpen door het proces met gemak.

U zult willen eerst de decoratieve kolom PVC aan te schaffen. U kunt dit doen op de lijn of op veel decoratie en bouwmarkten. U zult willen ervoor zorgen dat u het onderste deel van het zo goed als de dop krijgen.

Nu kunt u volg de instructies om de kolom afhankelijk van het soort dat je in elkaar gezet. Normaal gesproken wil je timmerman lijm te gebruiken om de dop te hechten aan de onderkant van het en gebruik vervolgens de schroevendraaier om de schroeven die bij de kit te bevestigen.

Gebruik multiplex en meten een perfect vierkant voor uw tafelblad. U zult willen ervoor zorgen dat je meten en markeer de plekken voor het snijden. Vervolgens kunt u knip twee stukken van triplex uit voor beide zijden van uw druppel blad sokkel tafel. U wilt deze naar dezelfde lengte, maar de breedte is aan jou. Vele malen mensen zal rond de twee bladeren, zodat de tafel belandt zijn ovaal van het einde, maar het is aan jou. Nadat de stukken worden gesneden wil je het zand langs de randen om ervoor te zorgen dat alles is zelfs en glad. Flip over de middelste vierkante doorsnede en boor in het spoor, zodat wanneer uitgebreid het zal steken in beide richtingen en de rail kan de twee bladeren te ondersteunen. U zult zien dat er plekken in de beugel van de baan door te boren. Dan kunt u de werkelijke rails te voegen in de tracks en test ze uit.

Nu wil je alles op een lijn op de vloer gelijkmatig, zodat de stukjes in elkaar passen. Boor scharnieren onderaan zodat ze aan elkaar en zij kunnen openen en sluiten. Je wilt ze doen, zodat wanneer de tafel is, kan de bladeren naar beneden te gaan.

Nu kunt u centreren het tafelblad op het voetstuk en boor tot ze aan elkaar te bevestigen. Bedek het gat met hout stopverf.

Zodra alles in elkaar wordt gezet wil je het allemaal uit te testen. Zorg ervoor dat de sokkel en het tafelblad zijn zelfs en dat ze helemaal niet wiebelen. Dan zult u willen uitproberen elk blad en rail ondersteuning om ervoor te zorgen dat zij bezitten. draai iets dat moet worden beveiligd. Nu kun je eigenlijk test het uit voor het diner of wat dan ook het gebruik hoort te zijn.