hoe je een intrekbare waslijn die binnenshuis werkt bouwen

Stap 1 – de waslijn Spool

Stap 2 – Het kiezen van Uw Waslijn Materiaal

Stap 3 – Het kiezen van Uw Waslijn Locatie

Stap 4 – Bevestigen Uw Waslijn aan uw Spool

Stap 5 – Het toevoegen van Hooks

Waslijnen bieden ruimte voor gewassen kleren aan de lucht drogen, in tegenstelling tot hun wordt uitgevoerd hoewel een wasdroger, en een intrekbaar waslijn is soms een goede optie. Gebruik de onderstaande informatie om een ​​waslijn kunt u binnenshuis of buitenshuis gebruiken. Of je nu in een appartement of een huis wonen, bij het maken van een intrekbaar waslijn, je er een hebt als je gemakkelijk kunt verwijderen wanneer deze niet wordt gebruikt.

Een goed idee voor de aanschaf van uw spool is om een ​​hulpprogramma kabel spoel dat is vaak beschikbaar in de elektrische afdeling van een home improvement of bouwmarkt te gebruiken. Of, controleren met een computerkabel installatiebedrijf of een telefoonsysteem installatiebedrijf voor lege spoelen ze van plan is zich te ontdoen. Spoelen uit deze bronnen zijn meestal verkrijgbaar in verschillende maten. De beste maat zal men die kan houden dertig tot vijftig voeten van de telefoon of computer kabel zijn. Deze bekabeling is typisch even groot als een standaard waslijn. Als u van plan bent om uw waslijn terugspoelen op zijn spoel na gebruik van de lijn, op zoek naar een spoel die een slinger je kunt gebruiken om de kabel te winden op de spoel omvat.

Kies uw waslijn uit een verscheidenheid van beschikbare touwen of lijnen die je kunt kopen bij een ijzerhandel of home improvement center. Een kleine nylon lijn zal normaal gesproken hebben meer gewicht dan een katoenen lijn, maar heeft meer kans om te rekken als het het gewicht van de natte kleren die zijn opgehangen aan het ondersteunt. Ook gebruikt een draadkabel of de lengte telefoonkabel, maar draad eerder roesten en zal moeilijk te winden op een spoel.

Als uw waslijn binnen zal zijn, dan heb je twee locaties waartussen je waslijn zal worden opgerekt nodig. Installeer haken op de muren van plaatsen zoals de garage, carport, een grote bijkeuken, kelder, zolder, of zelfs uw keuken zal werken vaak als een plek om je waslijn te plaatsen. Installeer altijd de haken in de muur studs, anders zullen ze waarschijnlijk worden losgetrokken door het gewicht van de natte kleren hingen aan de lijn. Zodra u uw locatie hebt gekozen, meten en snijd genoeg van de waslijn die u hebt gekocht om zich tussen deze twee punten.

Om uw waslijn aan uw nieuwe spool, voeden de ene kant van de lijn door de ring, of gat, zul je in de ene kant van uw spool te vinden. Bind een grote knoop in het einde van de lijn die je door de tule hebt gevoerd. Dit zal de lijn te houden uit te glijden uit de tule. Dan begint het draaien van de spoel om de lijn op de spoel te winden.

Na kronkelende uw lijn op de spoel, das een haak of grote clip op elk uiteinde van de lijn. Kies een haak die u kunt gebruiken om tijdelijk te bevestigen de andere kant van de lijn aan de haak op een van uw muren. Dit zal de lijn te houden languit als je kleren op te hangen op.