hoe je een kat condo bouwen

Stap 1- Vergadering van Materialen

Stap 2- Plywood Assembly

Stap 3- Bericht Assembly

Stap 4 Planken en Ramp Assembly

Stap 5- Roping

Stap 6 Wijzigingen op de Ramps

Veel eigenaren van gezelschapsdieren hebben bij katten gehouden als huisdier in hun huizen en een kat condo hebben gebouwd voor hen. Een kat appartement is een perfecte plek voor je kat te beklimmen, krassen en te verbergen. De kat appartementen verkocht bij uw lokale dierenwinkel kon vrij duur zijn. Hieronder staan ​​de materialen die je nodig hebt, samen met de instructies over hoe je een kat condo bouwen.

Bepaal de grootte van de kat condo die bestemd zijn voor het huisdier van de materialen en benodigdheden ezels. Het zou afmetingen van 2 tot 6 ft ft hoog.

Begin met het werken op 2 stukken triplex die samen moeten worden gelijmd. Klem de twee stukken van triplex na en laat drogen voor een tijdje dan boren in twee gaten in het centrum gebied van ongeveer 4-5 inches diep. Herhaal deze procedure aan de andere kant. Verzink de gaten gemaakt met behulp van een 1 inch beetje, zodat de bouten zijn ingesprongen om te voorkomen krassen op de vloer. Een tapijt overblijfsel moet dan worden gebruikt om de randen bevestigd met nietjes onderaan wikkelen.

Met een 4 x 4 houten paal of stam, een op 4 voet en een aan 2 km, bevestig deze elkaar aan de basis met behulp van twee bouten.

Maak de planken en oprit met behulp van een multiplex grootte van 1-1ft en 1-11 / 4 sq ft. De basis moet worden bedekt met tapijt resten. De grotere multiplex moet aan de lagere functie met behulp van houtschroeven worden bevestigd. Onder een lichte hoek, schroef de houtschroeven in de top post van het multiplex top. Doe dezelfde procedure op de andere korte zijde paal. De schroeven moeten worden aangedraaid en eenmaal contra-sunked totdat het vast. De kleinere stuk moet dan center worden geplaatst op de top post van de schroeven. Bevestig de 2 x 4 hout met houtschroeven, verzink het ook. Wikkel het weer in tapijt resten, indien gewenst, of gebruik maken van touw om het te wikkelen.

300-400 meters touw nodig zijn, maar met de sisal touw minder kostbaar. De hoeveelheid touw te verbruiken afhankelijk van hoe strak de spoel zijn. Een strakker spoel beter zal zijn. Van de basis, tack het touw omhoog. Wikkel het touw strak. Voor elke 8-10 wraps, aanstampen het naar beneden met behulp van een hamer. Blijf dit doen de kronkelende totdat de top is bereikt en eindelijk weer vastzetten. Herhaal de procedure op het andere stuk.

Veranderingen aan de kat flat kan worden, afhankelijk van hoe groot het huisdier gegroeid. Herinner dat de bevestigingsdelen van de planken om de hogere posten en de kortere werken goed in verschillende richtingen. Gebruik creativiteit over hoe de hellingen worden geassembleerd.