hoe je een kelder sauna te bouwen

Stap 1 – Het plannen van uw Sauna

Stap 2 – Framing Uw Sauna Muur

Stap 3 – Het installeren van uw kachel Power Lines

Stap 4 – Installeren Sauna Walls

Stap 5 – Installeer Cedar Wood op uw interieur Walls

Stap 6 – Het installeren van uw kachel

Een kelder sauna is een ontspannende en gezonde manier om een ​​paar momenten van vrije tijd door te brengen met gasten of familieleden binnen de muren van uw eigen huis. Wat meer is, kunt u uw eigen kelder sauna te bouwen en opslaan van een bundel. Alles wat je nodig hebt zijn een paar eenvoudige gereedschappen, materialen, het geduld om het project te zien door, en een set van handige instructies. Hier is hoe het te doen.

Uw sauna wanden nodig, dus van plan om te bouwen in een hoek waar je al twee muren. Daarbij zal bespaart u tijd en materiaal. Om kosten te snijden voor verwarming en materialen, alsmede tijd en werk te besparen, plan om een ​​kleine sauna te bouwen.

Lijst van al uw muren en beschikken over een 4-inch ruimte tussen je sauna muur en de buitenkant betonnen muur. Bovendien, als je je sauna deur hangen, bouwen aan de deur frame met een 4-inch ruimte tussen de onderkant van de deur en het souterrain.

Bepaal op voorhand de grootte van het toestel wordt u installeert. Als u een kleinere sauna, kunt u krijgen door met een die werkt met 120 volt. Om een ​​grote ruimte te verwarmen, kunt u een 240-volt kachel nodig.

Nu is het tijd om de macht lijn om de verwarming uit te voeren. U kunt geld besparen door het zelf te doen. Als u liever het inhuren van een elektricien om het uit te voeren, moet u om hem te laten weten wat spanning die u wilt plannen.

Install.5-inch multiplex aan het plafond, de vloer, en exterieur / interieur muren van uw sauna. Vlek of verf de multiplex.

Bevestig uw ceder planken over de multiplex. Gebruik uw router of bank zaag tand-en-groef randen op deze borden te creëren. Op die manier kunt u strakker past die beter warmte in uw sauna zal behouden maken. Om de ceder planken te bevestigen, gebruik schroeven die verzinkt zijn.

Plaats uw kachel of in de buurt van een hoek van de sauna of in het midden van de vloer. Ervoor dat het is ontworpen voor gebruik in een sauna en dat een temperatuur van 185 ° C kan produceren.