hoe je een muur sieraden organisator bouwen

Stap 1 – Planning van de lay-out

Stap 2 – Maak de Picture Frame

Stap 3 – Metingen

Stap 4 – Het snijden van de Hout

Stap 5 – Pre-Boor de gaten voor de Cup Haken

Stap 6 – Bevestig de Cup Haken

Stap 7 – Bevestig het frame aan de Wood

Als u op zoek bent naar een plek om uw sieraden te hangen, kan een muur sieraden organisator een eenvoudige oplossing te bieden. U kunt uw muur sieraden organisator overal hangen, dat is handig voor u, zoals in uw inloopkast of naast uw badkamer ijdelheid of uw slaapkamer. U kunt het snel en gemakkelijk te bouwen met enige basiskennis in het werken met hout. Als je een creatieve geest, kunt u veel plezier decoreren ook. Alle gereedschappen en materialen die nodig zijn voor dit project moet verkrijgbaar bij uw lokale bouwmarkt te vinden zijn.

Planning omvat het bepalen van de grootte van het frame en de positie van de wand sieraden organisator. De grootte van het frame is afhankelijk van hoeveel stukken van sieraden die je hebt en de muur ruimte. U kunt de organisator overal op de muur. Planning omvat ook het soort hout dat u wilt gebruiken. U hoeft niet een hoge kwaliteit hout voor dit project nodig hebben.

De tweede stap is de voorbereiding van het beeld. U kunt kopen een nieuw fotolijstje, of u kunt een oude recyclen. Het enige wat u hoeft te doen is te verwijderen alles van in het frame. Veeg het grondig met een vochtige spons en uw fotolijst is klaar om een ​​deel van de muur sieraden organisator geworden.

Nu, het meten van het frame met behulp van een meetlint, en markeer deze op het hout. De afgesneden stuk hout moet even groot zijn als het frame.

Dubbel te controleren de metingen voor het snijden van het hout voor de muur sieraden organisator. Snijd het hout op maat met behulp van een cirkelzaag.

Om de beker haken hechten aan het hout, moet u de gaten te boren. Markeer de positie van de gaten op het hout. Gebruik een waterpas om ervoor te zorgen dat de gaten zijn op hetzelfde niveau. U kunt ook gebruik maken van een string lijn om het niveau van de gaatjes te controleren. U kunt pre-boor nu de gaten.

Nu de gaten voorgeboord, kunt u de beker haken bevestigen op het bos. Om dit te doen, gewoon schroef in de beker haken.

De volgende stap in het complex hecht het frame het bos. Breng wat houtlijm aan de achterzijde van het frame en plaats het op het hout, en druk deze stevig aan. Wacht tot de lijm droogt, en dan kunt u een aantal schroeven toe te voegen aan het sterker maken. Om Screws boort wat gaatjes aan de achterkant van het hout. Doe in een aantal zelfborende schroeven met behulp van de boorhamer om af te bouwen van de muur sieraden organisator.