hoe je een plank toe te voegen aan een bijzettafeltje

Stap 1 – Selecteer uw Wood

Stap 2 – Size the Wood Passend

Stap 3 – Verf de Shelf

Stap 4 – Installeer de Wood Brackets

Stap 5 – Voeg de Shelf aan het einde Table

Een bijzettafeltje is een fantastisch stuk van het meubilair, nuttig, modulair en licht, het zit naast uw favoriete bank of fauteuil, zodat uw drankje, de afstandsbediening of een boek blijft altijd binnen handbereik. Maar u kunt uw bijzettafeltje nog nuttiger door de toevoeging van een plank te maken. De toevoeging van een plank kan je een beetje extra opslagruimte voor tijdschriften of prullaria, en het kan een interessante esthetische dimensie toe te voegen aan het meubel.

eerst kijken naar een stuk hout die overeenkomen met uw bijzettafeltje. Als u wilt dat uw kast aan te passen, op zoek naar een stuk hout met een vergelijkbaar patroon graan, later kun je beits gebruiken of verf om de kleur van de plank om de tafel beter af te stemmen. U kunt een stuk hout uit de bouwmarkt kopen of te recyclen stukjes die je thuis zou kunnen hebben.

Met je meetlint, het meten van zowel de breedte en diepte van het bijzettafeltje je mee bezig bent. Kennis te nemen van de metingen. U wilt plank om van dezelfde diepte als de tafel, maar iets smaller dan de afstand tussen de poten van de tafel zijn.

Met behulp van deze metingen, neem uw zaag en trim het stuk hout je hebt geselecteerd om die afmetingen passen. Met je schuurpapier, glad weg eventuele ruwe randen of splinters.

Na het trimmen de plank op maat, kunt u vlekken, vernis of verf het, volgens uw behoeften. Houd er rekening mee dat u niet in staat zijn om precies te repliceren de kleur van de tafel.

Nu uw plank is de juiste maat en kleur, neem je twee houten beugels en leg ze ongeveer 1/2 inch van de rand van de plank. Ervoor zorgen dat ze recht en op gelijke afstand, markeren hun locaties met een marker.

kies hoe hoog op de poten van de tafel u graag uw plank te installeren. Gebruik uw boormachine om pre-boorgaten in de benen, licht jas die gaten met houtlijm voor extra stabiliteit. Lijn de beugels op zijn plaats en schroef ze in de tafelpoten.

Tenslotte pre-boorgaten in het schap waar u de beugels installeert. Licht het rooster over de brace. Als het een zwaar stuk hout, kunt u een extra paar handen nodig hebt voor dit deel van de taak. Vervolgens veilig schroef de plank om de beugels. Vul eventuele gaten met houtlijm en houten pluggen. Voordat u de tabel te gebruiken, laat het zitten voor ongeveer 24 uur. U wilt ervoor zorgen dat alle houtlijm droogt.