hoe je een schutting te bouwen

Stap 2 – Maatregel, Mark en Dig Plaats Holes

Stap 3 – Stel Ondersteuning Berichten

Stap 4 – Installeer geprefabriceerde panelen

Stap 5 – Voeg laatste hand aan het Fence

onderwerpen

Een privacy hek is zowel functionele en decoratieve, uitselecteren van uw prive-gebieden tegen nieuwsgierige ogen van je buren of mensen op straat, terwijl op zoek naar aantrekkelijk tegelijk. Er zijn een aantal opties voor de privacy hekken beschikbaar in uw lokale huis-centrum met geprefabriceerde rooster of eenvoudige vellen. Met behulp van een dergelijk systeem, kunt u eenvoudig installeren van een schutting zelf in plaats van het inhuren van een professional. De schermen die u kiest zal specifieke aanwijzingen hebben, afhankelijk van de fabrikant en het model, maar in het algemeen, hier is hoe je het doet.

Stap 1 – Selecteer en omgeving wissen, Selecteer en het gebied te meten waar u het hek te installeren, zodat u weet hoeveel geprefabriceerde panelen en berichten die je nodig hebt. Wis het oppervlak van alle stenen, wortels of puin en verzamelen ze in een kruiwagen om later af te vervreemden.

Rij een belang aan elk uiteinde van de plaats waar u wilt dat het hek te zijn en strekken een koord tussen hen, zodat je weet dat je een rechte lijn. Afhankelijk van de grootte van de panelen in het systeem, om de plaats van elk fencepost met verf, met de tekenreeks als een gids om ze opgesteld. Gebruik een posthole graver of opscheppen tot 2 voet diep en 1 voet breed gaten te graven in het aangegeven gebied.

Plaats het 4-by-4 posten in elk gat verticaal, zorg ervoor dat ten minste 6-voeten van elk is boven de grond. Controleer alle posten voor niveau, en de hoogte van een bepaald één door het toevoegen of verwijderen van vuil in het gat.

Meng beton met water in een kruiwagen tot het de consistentie van havermout en giet het rond de palen, zodat ze veilig zijn. Aanstampen het neer met een schop, zodat het zich vestigt op zijn plaats. Laat het een nacht drogen.

Standard geprefabriceerde panelsare meestal 4 voet aan 8 voet hoog. Houd een vel tussen twee steunpalen, ervoor te zorgen dat hun toppen zijn in lijn met de bovenkant van het scherm, en boor het op zijn plaats aan de buitenkant schroeven. Herhaal dit proces totdat alle panelen zijn geschroefd in plaats tussen de palen.

Sommige systemen omvatten monsteren fragmenten om al uw schroeven of sluitingen te dekken. Niet alleen zal dit dek ze af, maar zal uw afrastering een nette en schone look te geven. Er zijn ook een aantal caps voor je berichten in een brede waaier of vormen en ontwerpen.

Stap terug naar je werk te beoordelen. Een voordeel van een prefab-systeem is dat je vaak niet nodig om elke kit toe te passen of te schilderen om de levensduur te verlengen en te beschermen tegen de elementen. U kunt klimmers planten zoals roos wijnstokken die zal groeien en in de tijd te dekken uw privacy hek met kleurrijke bloemen.