hoe je een stenen barbecue put pt bouwen. 2

Tip 1 – weken uw Bricks

Tip 2 – Het vormen van uw Brick Pattern

Tip 3 – Leggen Uw Bakstenen met mortel

Tip 4 – Snijden Uw Bricks

Tip 5 – Maak een Richel voor uw Grill

Tip 6 – Afwerking

Bij het bouwen van een stenen barbecue pit voor je naar huis, moet je eerst om plannen voor de ruimte en de grootte, dan bouwen is het basis. Zodra dat klaar is, kunt u beginnen met de bricking. Als u een ervaren metselaar, dan heb je geen moeite het invullen van dit gedeelte van de barbecue put te hebben. Als je een klusjesman zonder metselwerk ervaring, moet u waarschijnlijk een paar tips over de materialen en gereedschappen die je nodig hebt, evenals informatie over de feitelijke metselwerk.

Er is een belangrijke relatie tussen stenen en mortel die ze samenhoudt. Opdat de mortel te houden aan de stenen oppervlakken, dienen deze oppervlakken de juiste hoeveelheid vocht bevatten. Indien het vochtgehalte te laag is, zal de stenen vocht te trekken uit de mortel, zodat deze niet goed hechtende tussen mortel en bakstenen. Bakstenen met een te hoog vochtgehalte leidt tot ongewenste kleuring van het metselwerk. Om een ​​van deze problemen te voorkomen, geniet van uw stenen in het water ‘s nachts voor hen leggen, maar niet beginnen leggen ze met mortel totdat je ze uit het water hebben gehaald en liet ze drogen voor ongeveer 2 uur (afhankelijk van de temperatuur en vochtigheid ).

Voordat mortiervuur ​​uw stenen in een permanente vorm, leg ze in verschillende patronen proef zonder toepassing van mortel. Een vorm die goed werkt voor barbecue kuilen is een “U” vorm, dat is ongeveer 33 cm in het vierkant. Zodra u een patroon hebt gevonden, markeer de omtrek op de betonnen basis met een krijtje. Dit geeft je een lijn die u kunt volgen wanneer u begint met het leggen van uw bakstenen met mortel te geven.

Meng 3 delen zand met 1 deel cement, voeg dan water en meng het met het zand en cement die zijn vorm wanneer toegepast op uw bakstenen zal houden. Dan begint het leggen van uw bakstenen met mortel, het bijhouden van de mortel uit bakstenen oppervlakken om te voorkomen dat ze gekleurd door de mortel. Bij het leggen van elke cursus, gelden de waterpas om er zeker van elke cursus is recht. Gebruik een hamer aan te stampen stenen die hoger worden opgevoed.

Wanneer afwisselend baksteen gewrichten, zul je ongeveer een half stenen nodig. U kunt deze stukken gesneden door het markeren van een snijlijn met krijt op de bakstenen, dan is het slaan van de baksteen op deze lijn met uw koude beitel en hamer. Plaats onregelmatige randen waar ze minder opvallend zijn. Ga verder met je metselen tot u de “U” vorm je in eerste instantie ontworpen klaar bent.

Wanneer u klaar bent met je “U” vorm, moet u de plank of richel, waar uw grill zal zitten bouwen. Bouw een tweede wand up van de basis en de binnenkant van de “U.” Deze muur zal moeten breed genoeg dat het uw grill en de stangen die het ondersteunen zal bekleden.

Wanneer uw mortel voldoende uitgehard is dat het bijna droog, maar nog altijd een beetje vochtig, met een borstel op de bakstenen en cement oppervlakken om een ​​meer afgewerkt uiterlijk te creëren.