hoe je een waterstof-brandstofcel generator aan uw auto

Stap 1 – Neem de nodige voorzorgsmaatregelen

Stap 2 – De aankoop van een Conversion Kit

Stap 3 – Bevestigen van de Conversion Kit

Stap 4 – Het aansluiten van de Conversion Kit

Stap 5 – Afwerking Up

Waterstof brandstofcel generatoren zijn apparaten die de efficiƫntie van uw motor van de auto te verbeteren. Ze werken op de basisprincipes van elektrolyse, slim toegepast op de brandende kracht van benzine te verhogen. Veel bedrijven zijn nu de productie van waterstof brandstofcellen die beweren dat uw motor draaien alleen op het water. Deze beweringen zijn helemaal waar en dit artikel leidt u door de installatie van een dergelijke kit in uw auto.

Het installeren van een waterstof als brandstof generatie conversie kit zal vereisen om te werken onder de motorkap van uw auto. Zorg ervoor dat de motor volledig is uitgeschakeld en voldoende is afgekoeld. Draag een dikke paar rubberen handschoenen alvorens werkzaamheden aan de enige component; waarborgen van de veiligheid van de schade is onze grootste zorg. Zorg ervoor dat alle handleidingen en veiligheid gidsen met betrekking tot de batterij aangedreven schroevendraaier en eventuele andere elektrische gereedschappen die je kan hebben om gebruik te lezen.

Dit is een zeer belangrijk proces dat uren van onderzoek. Er zijn veel fabrikanten die er zijn die conversie kits te maken en terwijl sommige van deze zijn gericht op Scamming je in de uitgaven veel, zijn er een paar geloofwaardige bedrijven die er zijn. Onderzoek op het internet en bezoek forums om de kit dat uw auto en behoeften past. Een goede kit is er een die alle tools die nodig zijn voor de installatie biedt – met inbegrip van een gebruiksaanwijzing – tegen een zeer redelijke prijs. Vergeet niet om nooit teveel betalen!

Na de aanschaf van de conversie kit, gaan door de handleiding. De basisinstallatie procedure is als volgt: Zoek een gebied onder de kap die is ruim genoeg om de set te huisvesten. Wij raden u aan een plek die zo ver mogelijk van de belangrijkste motorblok te kiezen. Dit zorgt ervoor dat de hoge temperatuur van de motor de brandstofcel niet beschadigt. Gebruik huisvesting en schroeven van de fabrikant om de kit op het motorframe te monteren. Schroef de moeren en schroeven met behulp van de handheld batterij aangedreven schroevendraaier, om ervoor te zorgen dat ze strak genoeg om de trillingen van de motor te weerstaan. Nadat het pakket is bevestigd, gaan naar de volgende stap te leren over te sluiten op de motor.

Conversie kits werken door het toevoegen van Brown gas aan het brandstofmengsel via de luchtinlaat. Om dit te doen, de kit moet worden aangesloten op de luchtinlaat van de motor. Automobile schoonspuiten wordt gebruikt om deze taak te volbrengen. U kunt deze hosing en de splitters bij uw plaatselijke auto-winkel aan te schaffen. Sluit de leidingen met waterstof brandstofcel zodanig dat ze veilig en luchtdicht. Nadat de kit is aangesloten luchttoevoer systeem zet de elektrische verbindingen met de batterij. Zorg ervoor dat de positieve pool en negatieve pool worden verbonden met de juiste knooppunten op de kit.

Controleer alle verbindingen en zet de auto op. Na een paar minuten van het lopen, zal het geluid van de motor te verminderen en de motor zal lijken te draaien in een soepeler manier.