hoe je een zode dak te bouwen

Een zode dak is uitgegroeid tot een populaire keuze als meer mensen proberen om “go green”. Dit type dak is eeuwenlang gebruikt en blijft een van de eenvoudigere technieken om boven een huis op een energie efficiënte wijze, maar ook esthetisch aantrekkelijk. Dit dak verlaagt de binnentemperatuur van de structuur. Een belangrijk aspect van dit dak is zijn gemak bij de installatie. In tegenstelling tot traditionele dakbedekking technieken die training en het aanleren van vaardigheden vereisen, kan zode dakbedekking worden bereikt door middel van eenvoudige fysieke inspanning alleen. Eenmaal geïnstalleerd, wordt het onderhoud beperkt tot het besproeien van het dak, net als men zou het gazon.

Stap 1 – Bereid; Zorg ervoor dat de structuur die u wilt het dak kan het gewicht af te handelen. Zorg er ook voor de nodige reparaties op zoek naar schade door water, verrot hout en andere gebieden van zorg. Als een professionele beoordeling nodig is, het huren van een lokaal dakbedekking professional om uw dak te evalueren. Mogelijk moet u een dakdekker gebruiken om uw structuur te bereiden op een zode dak; Stap 2 – line the Roof;.. De buitenkant randen van het dak moet worden bekleed met hout drie duim lang, het veiligstellen van hen met behulp van een nietpistool; Stap 3 – waterdichte verf, Coat, het dak van een laag van waterdichte verf om schade te voorkomen bij toepassing van de zode voorkeur toe te passen met een vermogen pistool. Laat 24 uur drogen voordat u verder gaat met het project; Stap 4 – vijverfolie,. Zodra de waterdichte verf droog is, leg de vijverfolie over het dak. Zorg ervoor dat de individuele liners overlappen om water buiten te houden. Gebruik een mes om de vijverfolie op maat gesneden. Bevestig voorzichtig de vijverfolie op het dak, het aanbrengen van een nietje langs de rand in gelijke afstand plekken met een nietpistool; Stap 5 – Bodem en Gravel;. Drie onder lagen zijn nodig voor het aanbrengen van graszoden. De eerste en bovenste lagen in één inch dik potgrond. De middelste laag is een inch dik grind, Stap 6 – Leg SOD,. Place graszoden stukken bovenop de potgrond laag over het dak. Waar nodig, gebruik je mes om de zode stukken gesneden te passen. Do zode niet verlaten boven de dakrand; Stap 7 – Water the Roof.

Licht water de laag zode op het dak. Zorg ervoor dat het dak regelmatig te controleren voor het besproeien en, zo grappig als het klinkt, geen behoefte aan het wieden. Uw nieuw dak is in leven en soms helpen om een ​​gezonde look te behouden nodig heeft. U kunt zelfs vinden de noodzaak om te knippen het af en zorg ervoor dat het blijft goed uit, bruisend en levendig; Een zode dak kan worden gebruikt op elke structuur – een huis, schuur, schuur, utiliteitsbouw – op ofwel een plat of hellend oppervlak.. Zorg er wel voor dat kleine structuren bezitten dakspanten sterk genoeg is om het gewicht van een zode dak zal moeten behandelen.