hoe je speelgoed opbergdozen toevoegen

gebouwd in

Plaats bij het raam

Match de Furniture

Hoe maak je speelgoed opbergdozen toevoegen aan bed of speelkamer van uw kind is afhankelijk van wat uw persoonlijke wensen kunnen worden. Ook kan afhankelijk van de behoefte van het kind. Het toevoegen van één of meer speeltje opbergboxen zal worden bepaald door de grootte en de vorm die u wilt het vak te zijn. De keuzes zijn veel, of je het zelf bouwen of de aanschaf van een volledig opgebouwd of kant-en-monteren kit. Als u besluit om een ​​van je eigen te maken en wil het een vast onderdeel van de ruimte te maken, houd er rekening mee dat het kan op een dag nodig hebben om te staken als een speeltje opbergdoos.

Het toevoegen van een stuk speelgoed opbergdoos als een stoel bij het raam of een lange bank kan een mooie en nuttige aanvulling op de slaapkamer of de speelkamer van uw kind te maken. Wilt u permanent hechten het speelgoed opslageenheid aan de wand of vloer, moet u eerst het bouwen van een 2 bij 4 kader dat het gewenste gebied past. Het achterframe boord moet worden bevestigd aan de wand, specifiek aan een steunbalk of een journaal board bevestigd aan de wand of vloer, die de lijst kan dan worden geïnstalleerd. Multiplex zal dienen als alle kanten. Het is een goed idee om de bank deksels die niet breder dan twee voeten zijn te bevestigen, dus als het installeren van een lange muur bank om op te treden als een stuk speelgoed opslageenheid, ontwerp het om verschillende deksels te accepteren.

U kunt ook een lange muur speelgoed opslageenheid gecompartimenteerd door het plaatsen van het interieur kader boards, waar u extra zijwanden kunt installeren. Ofwel hechten kussens met behulp van een band aan de achterkant rond het bovenframe board of de aankoop van een aantal bijpassende throw-type kussens op de gehele lengte zitplaatsen sieren. Houd in gedachten dat als je vandaag permanent hechten speelgoed opslagcontainer, kan het nodig om een ​​”iets” opslagcontainer zijn wanneer uw kind wordt verbouwd en de veranderingen gebruik kamer. Als u van plan bent om de permanente speelgoed opbergdoos te versieren, kan het opknappen of overspuiten nodig op een later tijdstip aan een kindertijd versieringen of ontwerpen te verwijderen.

Een stoel bij het raam speeltje opbergbox kan meerdere doelen hebben, hetzij als een functionele ruimte accent of als een plek om al het speelgoed van uw kind te slaan. Het raam zou vergelijkbaar met de hierboven beschreven geconstrueerd. Het apparaat kan permanent worden bevestigd aan de wand en vloer. Het ontwerp kan eenvoudig zijn, maar complimenten aan de kamer inrichting. Rekening houdend met het zitkussen verwisselbare kunnen u voorzien van de mogelijkheid om het te stijl voor uw kind, terwijl in de groeiende jaren, en verander het later aan verschillende behoeften te voldoen.

Een andere keuze voor het toevoegen van een stuk speelgoed opbergdoos naar bed of de speelkamer van uw kind een voet locker meubel, die zit aan de voet van een bed of kan op wielen of wielen voor verhoogde mobiliteit worden geplaatst zou kunnen zijn;. Toy opbergboxen kunnen worden gevonden in vele meubels stijlen overeenkomen met wat je al hebt.