hoe luchtremmen aan te passen

Stap 1 – Het loslaten van de Air

Stap 2 – Controle van de duwstang

Stap 3 – Instellen van de duwstang

Manual Richters

Automatische Richters

Als uw remmen is zacht of pakt op de schijf, kan het nodig zijn om de lucht remmen aan te passen. Dit is niet een moeilijke taak en kan worden bereikt in een paar minuten als u zeker bent en weet wat je doet, als de lucht remmen zijn niet hetzelfde als schijfremmen. Andere remproblemen kunnen worden opgemerkt op hetzelfde moment. Aanpassing moet echt worden gedaan in een garage waar u veilig kunnen de wielen van de grond tillen. Als u op de openbare weg, is het misschien niet veilig om door te gaan tot je bij een garage te bereiken.

De hand slappe regelaars zijn te vinden op de lucht bus, die op de as behuizing. Controleer uw handleiding voor meer precieze instructies. Draai de regelaar, de s-cam draaien in de draairichting bij het remmen. Als je het draaien op de verkeerde manier, zal de duwstang te trekken uit de luchtkamer en u vindt er een heleboel vrij spel krijgen. Wanneer u de juiste richting hebben ontdekt, blijven aanhalen totdat u een weerstand te krijgen. De remvoeringen zijn nu voldaan aan de trommel. U moet nu de stelschroef bout te keren ongeveer een halve draai om enige afstand tussen de trommel en de voering te verkrijgen. Als u het verschil tussen de aanscherping en versoepeling niet kan vertellen wanneer het draaien van de bout in beide richtingen, de remsteller moet worden vervangen.

Hoewel ze geen handmatige aanpassing nodig hebt, kunt u remt problemen te vangen op tijd als je controleren om ervoor te zorgen dat de aanpassing van de automatische regelaars wordt gehandhaafd. Als u op de remmen volledig en vervolgens het vrijgeven van minstens 6 keer zal de remmen te testen en laat de experts om zichzelf te repareren als dat nodig is. Als de slag van de duwstang buitensporig is na dit proces, kunt u handmatig de remmen aan te passen om u naar een reparatie faciliteit. Het maken van een correctie is slechts tijdelijk en zullen ze terugkeren naar hun beoogde slag in de tijd.