hoe meubels kleur van invloed op de stemming van een kamer

A Cool Mood

A Warm Mood

A Modern Mood

A Delicate Mood

Als u al spelen met het idee van opknappen bepaalde gebieden van uw huis, bent u misschien geïnteresseerd om te leren dat meubels kleur kan hebben een directe invloed op de stemming van een kamer te zijn. Terwijl het bepalen van welk type kleur produceert welk type effect lijkt misschien een beetje een karwei, het kiezen van een meubel kleur die geeft uw kamer van de stemming die je wilt brengen kan een fluitje van een cent, vooral als je gewapend met een handige kleur gids. Dus als je geweest bent op zoek naar een aparte stemming over bepaalde kamers schenken in uw huis, gewoon lezen op alles wat je moet weten te leren.

Als u wilt een relaxte, ietwat outdoor gevoel over te brengen, kunt u overwegen het selecteren van een meubel kleur die verspreidt een koele sfeer. De kleuren die dit effect zijn meestal zeer lichte kleuren paars, groen, blauw en geel. Bovendien hebben deze meubels kleuren bekend om kamers voelen iets groter dan ware grootte. Meubilair dat geeft af een koele sfeer is vooral aanbevolen voor lichte kamers die een behoorlijke hoeveelheid zonlicht ontvangen, zoals de koele karakter van de hiervoor genoemde kleuren kan maken vaak kamers het gevoel kouder dan ze in werkelijkheid zijn.

Als u geïnteresseerd bent in het geven van een kamer een huiselijke, gezellige sfeer bent, kunt u kijken naar het kiezen van een meubel kleur die een warme sfeer uitstraalt. Een warme sfeer wordt meestal geproduceerd door donkere tinten van geel, groen, oranje, bruin en rood. Deze types van meubels kleuren geven een comfortabele, informele sfeer en nodigen gasten zich thuis zonder zorgen over de lastige formaliteiten. Bovendien, deze soorten kleuren hebben de neiging om grotere kamers groter lijken en kleine kamers lijken kleiner. Meubels kleuren die afgeven warme stemmingen zijn misschien wel de meest populaire vorm van meubilair kleuren gevonden in de woningen van grote gezinnen.

Als u wilt een ruimte om een ​​uitgesproken moderne dag te brengen, cutting edge gevoel, kunt u een meubel kleur die geeft ze een modern stemming overwegen. Een moderne stemming wordt meestal overgebracht door donkere tinten zoals zwart, wit en zilver. Deze types van meubels kleuren het beste werken in appartementen en lofts, omdat ze de neiging niet op zijn plaats om te kijken in vrijwel elke manier van het huis. Bovendien, meubilair van deze kleur heeft een reputatie voor mooi meshing met gemonteerde flat-screen televisies, metalen lampen en hardhouten vloeren.

Als u geïnteresseerd bent in het geven van een kamer van een zorgvuldig schoon, breekbare gevoel bent, moet je kijken naar meubels die een delicate sfeer uitstraalt. Een delicate stemming wordt overgebracht door vrijwel elke schaduw van wit en, indien goed voor, meubilair van deze kleur kan een ruimte te maken lijkt zeer goed georganiseerd en netjes verzorgd. Als mogelijke nadeel echter dergelijke meubelkleur neiging om gasten ongemakkelijk en overdreven formeel maken. Niet verrassend, moet u dit type van meubilair kleur te vermijden als u vaak vermaken of kinderen krijgen.

Bij het winkelen rond voor nieuw meubilair, moet u de aard van de stemming die je zou willen dat het over te brengen en het maken van uw keuze zal een briesje te onthouden.