hoe vinyl tegels naar de badkamer muren toe te passen

Stap 1: Clean Muur

Stap 4: doorgaan met het instellen Vinyl Tegels

Stap 5: Trim Vinyl Tiling

Vinyl tegels is een zeer veelzijdig afdekking van vloeren, wanden, werkbladen, en alles wat je wilt in staat zijn om gemakkelijk te reinigen. De meeste van de tijd, is vinyl bekleding te vinden op de badkamer. Echter, deze schil en stok type bekleding kan ook worden gebruikt om te versieren, en sluit af, de badkamer muren. Dergelijke vinyl is niet alleen gemakkelijk te reinigen, maar komt ook in een grote verscheidenheid van kleuren, ontwerpen en vormen. Met een bijna oneindige aanbod van ontwerpen, bent u zeker om de exacte match voor uw huis te vinden. Hier zijn een aantal stappen te nemen bij de toepassing van vinyl tegels in uw badkamer muren.

De eerste stap om met betrekking tot uw muur met vinyl tegels is om ze schoon te maken zo goed als je kunt. Dit is het belangrijkste deel van het gehele proces. Als er een type vuil, vuil of resten van andere wandbekleding, zal de lijm niet goed vasthouden, en er zullen bobbeltjes gehele vinyl tegels. Voor het reinigen van de muur gebruik een mild schoonmaakmiddel met warm water. Veeg de muur met een spons en droog met een schone doek of een handdoek.

Stap 2: Vind Center van Wall

Nadat de muur is ontdaan van elke vorm van vuil en puin kunt u beginnen met de lay-out van de vinyl tegels voor uw badkamer muur. Om dat te doen moet je het middelpunt van de muur te vinden. Meet zowel de hoogte als de breedte van de wand om deze locatie. Gebruik een touw voor zowel de verticale en horizontale richting. Door dit te doen zijn om ervoor te zorgen dat u meer vol stukken van vinyl tegels te gebruiken.

Stap 3: Eerste Tegels

Vinyl tegels is zeer makkelijk te plakken op een muur. De meeste soorten van vinyl tegels hebben peel-en-stok steun, maar zal nog steeds vereisen dat wat lijm worden toegepast. Vanaf het midden van de wand. Dit is waar je zal plakken vier stukken van vinyl tegels langs elk van de as punten. Verspreid een dunne laag lijm met een getande troffel, schil van de steun van de vinyl, en plaats deze op zijn plaats. Doe dit met alle vier stukken.

Met de eerste delen in de plaats, gebruik maken van een niveau om ervoor te zorgen dat ze gaan in een rechte lijn langs zowel de horizontale als verticale punten. Ga door het instellen van de tegels in de dezelfde methode totdat je bij de muur waar sommige trimmen nodig zullen zijn.

Zodra u aan de rand van de muur die u nodig heeft om een ​​beetje te doen van het trimmen van het vinyl tegels om ze geschikt te maken. Stel een tegel op de muur in positie en markeer waar het moet worden gesneden. U kunt ook het meten van de opening en vervolgens overbrengen naar de tegel. Gebruik een mes om de cut te maken. Zet de tegel op de muur.

Stap 6: Roll Out Vinyl Tegels

Plaats een rubberen rol op de tegels en ervoor zorgen dat ze elk contact met de lijm te maken.