hoe werkt een windgenerator te werken?

Hoe Elektronen maken Elektriciteit

De onderdelen van een windgenerator

Hoe de Generator Works

Een windgenerator, tijdens het uitvoeren van een belangrijke functie, is een vrij eenvoudige machine. Om volledig te begrijpen het concept van de windgenerator, moet u begrijpen hoe elektriciteit werkt. Elektriciteit wordt gevormd op dezelfde manier of zijn de statische elektriciteit-de soort die je te verzamelen als je loopt over een tapijt-of de elektriciteit die u ontvangt wanneer u uw computer de stekker in het stopcontact: door middel van bewegende elektronen.

Elektronen, de negatief geladen delen van atomen, bewegen wanneer opgewonden wel energie. Deze energie kan afkomstig zijn van de beweging als je voeten over het tapijt of door middel van een magneet zoals in generators. Generators van de wind elektriciteit produceren in deze laatste manier.

Er zijn verschillende delen van een windgenerator

Een vrij basic machine, een generator is een magneet met het noorden en het zuiden eindigt draaien rond een spoel van draden (meestal koper). Dit spining beweging creëert de stroom van elektronen die de stroom zal produceren. Van daaruit moet de elektronen om ergens heen te gaan: de elektrische hook-up, hetzij een elektriciteitsnet (zoals bij een windenergie station) of op een set batterijen voor een persoon het leven uit het rooster. Hoe dan ook, moet een schakeling worden getroffen om de elektronen stromen.

De stroom van deze elektronen bevoegdheden van uw TV op of loopt uw ​​stofzuiger. Windgeneratoren kan klein genoeg om op een camper of groot genoeg dat een helikopter kon landen op het zijn. Voordat u bij het zetten van een op uw eigendom besloten, erachter te komen als je de ruimte en openheid voor een generator groot genoeg is de kosten waard te zijn gezet.