hoeveel zal een buitenkeuken kosten?

Bouwmaterialen

Huishoudelijke apparaten

Ontwerp en Contracting

Buitenkeukens zijn een mooie aanvulling voor elk huis en worden steeds populairder bij huiseigenaren. Echter, ze nemen geld om te bouwen, en afhankelijk van wat je wilt in uw buitenkeuken, kunnen de kosten van uw budget te overschrijden.

Afhankelijk van wat u gebruikt om uw outdoor keuken te bouwen, kun je verwachten bij een minimum te betalen, ongeveer $ 3.000. Hoewel dit goedkoop lijkt voor een buitenkeuken, zal de belangrijkste items die u koopt alleen uit een grill en een teller waarin de grill is gebouwd.

U kunt geld besparen door te kiezen voor minder dure bouwmaterialen zoals roestvrij staal. Als u roestvrij staal selecteert kunt u besluiten om het te kopen door het blad en snijd het aan uw specificaties te voldoen voor uw aanrechtblad.

De toestellen die u kiest voor uw outdoor keuken kan omvatten alles van een grill tot een complete keuken met een wastafel en een koelkast. Een spoelbak en koelkast zijn niet nodig voor een openlucht keuken, maar ze maken wel onderhoudend een stuk leuker. Neder-end roestvrij staal outdoor spoelbakken kan worden gekocht voor rond de $ 200, maar je moet ook rekening mee houden dat je nodig hebt om elektriciteit en water naar huis lopen van u naar uw outdoor apparaten.

Als u wilt dat uw buitenkeuken verder weg van uw huis, kunt u een individuele boiler aan te schaffen. Op deze manier hoef je niet te warm water leidingen lopen over je achtertuin alleen maar om het water beschikbaar zijn voor uw gootsteen hebben. Op de lange termijn, kan dit leiden tot bespaart u geld.

U kunt de aankoop van roestvrij staal koelkasten dat mount onder kasten voor buitenkeukens. Het algemeen zijn deze koelkasten beschikken niet over een vriesinstallatie maar vrijstaand koelkasten doen.

Labor voor de bouw van een buitenkeuken kan duur zijn. U kunt geld besparen door het zelf te doen, maar als je niet een erg goede bouwvakker of als u niet de tijd om te besteden aan een dergelijk groot project, het is beter dat je een aannemer te huren. Het kan in uw voordeel om iemand te hebben met een design achtergrond geven u idee├źn voor uw buitenkeuken. Hoewel dit meer kan kosten, zul je uiteindelijk de uitgaven minder geld later voor reparaties omdat het werk correct gedaan was de eerste keer.

Hoewel je overal van $ 3000 kan uitgeven om $ 30.000 op uw buitenkeuken, moet u een hoog rendement verwachten als en wanneer u besluit om uw huis te verkopen, omdat buitenkeukens zijn erg in trek.