home improvement: 4 trede ontwerprichtlijnen

1. Trappen en leuningen

2. treden en stootborden

3. Molding

4. Wenteltrappen

Voor degenen die zich toelegt op het huis verbetering, vroeg of laat zullen ze willen bouwen of te wijzigen hun trappenhuis. Kits kunnen worden gekocht om de trap weer op te bouwen terwijl in lijn met de overheid codes, maar in sommige gevallen zijn deze trap kits velen niet genoeg om de juiste soort trap te verschaffen. Daarnaast zullen sommige home improvement fans willen hun eigen trap ontwerpen, en het ontwerpen van deze code kan het verschil tussen het bouwen van uw ideale trappen, en het hebben van de plannen om te trappen die voldoen krijgen opnieuw te tekenen betekenen. Er zijn verschillende regels, afhankelijk van de stijl en het type van de trap die u wilt bouwen, zo grondig onderzoek naar de wetgeving is van vitaal belang voor het succes van uw beoogde home improvement.

Leuningen zijn nodig aan de ene kant tenminste van elke run van de treden of een trap met meer dan vier stijgers. Leuningen mag niet worden geplaatst op minder dan 34 cm in hoogte boven dan stap, maar niet meer dan 38 inches. Regelgeving suggereren dat trappen mag niet lager zijn dan 36 centimeter in de breedte boven de leuning hoogte. Onder de leuning, kan de trap niet minder dan 31,5 inch voor een leuning, en minder dan 27 inch voor leuningen aan beide zijden. De leuning kan zich niet meer dan 4,5 inch breiden naar weerszijden van de trap. Leuningen moet continu over de gehele lengte van de trap, en een ruimte van meer dan 1 en een half inches tussen de leuning en de muur.

Voor gewone trappen, moet de riser hoogte van niet meer dan 7,65 inch. De fluctuatie tussen de hoogte van de trap mag niet meer dan 3/8 van een inch. De diepte van het loopvlak kan niet lager zijn dan 10 inch, horizontaal gemeten tussen de vlakken van de projectie. Het verschil tussen de diepte van de treden mag niet meer dan drie achtste van een inch. Loopvlakken die worden gebruikt om een ​​bocht moet eveneens een minimale diepte van 10 inches op het breedste einde, en een minimale profieldiepte van 6 inches op het smalste punt. De hoek van een riser zal niet meer dan 30 graden van de verticaal, en de opening op open stootborden zal niet genoeg zijn om een ​​bol met een diameter van 4 inch mogelijk te maken.

Neuzen is niet vereist wanneer de diepte van het loopvlak is meer dan 11 inch. Op het profiel van de stappen, zal de vorm van het loopvlak niet minder dan driekwart van een inch, maar niet meer dan één en een kwart inches. De omvang van het loopvlak binnen deze richtsnoeren verschilt niet meer dan drie achten van een duim in de hele trappenhuis. Molding op de rand van de traptrede mag niet meer dan een halve inch zijn.

Wenteltrappen moet voldoen aan de International Residential Code 2006. Deze code verplicht trappenbouwers elke stap breed te 26 inch althans nabij 7,5 inch diep. Stappen moet uniform zijn, en de opkomst mag niet meer dan 9,5 inch. Bij het maken van een wenteltrap, moet je stahoogte van ongeveer 6 voet zes vertrekken.