home remedies voor honden: oormijt

1 – olijfolie en vitamine E

2 – Witte azijn en water

Met de kosten van veterinaire bezoeken, zijn home remedies voor honden steeds populairder. Oormijten zijn besmettelijk voor andere dieren, kunnen infecties veroorzaken, en zelfs gehoorverlies. Ze kunnen gemakkelijk thuis worden behandeld, echter.

Meng een ounce olijfolie met de inhoud van een gel capsule van vitamine E. Gebruik een geneesmiddel druppelaar tot 2 druppels plaatsen in elk oor om de andere dag om de mijten te doden. De olijfolie met smoren van de mijten en de vitamine E zal helpen bij de genezing. Doorgaan behandeling voor een paar dagen na uw hond stopt met krabben zijn oren, en schudde zijn hoofd om zeker te zijn u allen van de eieren hebben gedood.

Meng 1 deel witte azijn op 2 delen water om de oren schoon te maken. U kunt een geneesmiddel druppelaar gebruiken om de oplossing te krijgen naar beneden in de oren. Wrijven onder de honden oor in de nek te masseren in de gehoorgang. Vervolgens neemt een watje en schoon uit het oor. Azijn is zuur en ook een antibacterieel die genezing en zal helpen als het doden van de mijten. Als uw huisdieren oren bloeden, zal dit hen steken, zodat het beter zal zijn om de methode te proberen hierboven. Dit is ook een goede oplossing voor algemene reiniging van de honden oren.