hot topics: de vervanging van de val onder de gootsteen

onderwerpen

Hier op we genieten van het verstrekken van een plek waar home improvement beginners en experts samen kunnen komen om ideeën en advies te delen. Binnen onze Forums, kunnen gebruikers bladeren discussies om te zien wat de uitwisseling plaatsvinden over een onderwerp van belang of hun eigen dialoog te starten met het plaatsen iets voor de gemeenschap om deel te nemen. Met meer dan 250.000 leden en het tellen, deze bron is heel actief, dus elke week belichten we een van de gesprekken die je gewoon kan helpen bij uw volgende doe-project.

Voor veel huiseigenaren, reparaties komen gemakkelijk. Voor anderen, schijnbaar eenvoudige taken kan veranderen in gigantische hoofdpijn. Bij de behandeling van sanitair, kan het moeilijk om te weten wat stukken goed op elkaar wanneer u het nodig om delen te vervangen. Neem een ​​kijkje op hoe deze DIYers helpen ons forum poster via de uitgifte.

Origineel bericht: Gedachte vervangen Trap Onder Sink Would Be Simple – Hulp?

Gtexan Lid

Ik moet dit voorafgaan door te zeggen dat ik weet dat ik een fout gemaakt hier en ook dat de vorige eigenaars van mijn huis heb veel projecten zich dat we verkeerd gedaan hebben gevonden;. Hoe dan ook, ik had een trage afvoer badkamer wastafel en besloten om schoon te maken smurrie die had opgebouwd. Ik heb de verbinding de gootsteen en verwijderde het staartstuk, evenals de val. Er was zo veel oude en vervelende puin dat ik besloot het zou makkelijker om gewoon te vervangen in plaats van schoon zijn;. Blijkbaar is dit een vergissing was,. Ik heb een foto van het stuk dat ik verwijderde de val van aangesloten.

Ik ben duidelijk een beginner op dit, maar wat ik heb gevonden is dat de vallen ze verkopen bij grote doos winkels lijken te onderwerpen op hen en de verwachting is dat de in de foto stuk binnen zou slot en hebben een aanscherping ring die schroeven . op de valkuilen draden; het is duidelijk dat dit niet mogelijk is met wat ik hier heb, Dus de vraag:. Wat is de juiste val stuk dat ik moet vervangen?

Hoogtepunten uit de Thread

czizzi Forum Topic Moderator

Het ziet eruit als een normale achterste helft van een ptrap voor mij, mock-up hoe het was en stuur ons een breder schot van wat u zoekt op. Ik begrijp niet een probleem gezien de close-up foto die u bijgevoegd te zien. . 1-1 / 2 in PVC DWV Hub x Hub P-Trap-C4895HD112 – The Home Depot

Gtexan Lid

@czizzi, Bedankt voor de link! Lowes niet vallen voeren met vakbonden als dat – (threads waren op de val zelf) .; Ik probeerde het stuk van HD en het is een haar te groot. Zijn de schroefdraaddiameters uniek voor de fabrikant? Ik weet dat de pijp is de juiste maat, maar de draden niet ‘line-up – gewoon heel dicht bij, maar een klein beetje te groot.

CasualJoe Lid

De afgebeelde trap is de verkeerde voor een wastafel. Hier is de P val die u nodig heeft samen met een val adapter; Everbilt 1-1 / 4 in Plastic P-Trap-C9700B – The Home Depot;.. 1-1 / 2 x 1-1 / 4 in PVC DWV.. hub x SJ Trap adapter-C48017HD112114 – The Home Depot; de adapter lijm op het rechte 1 1/2 “pipe uit de muur en aanvaardt de 1 1/4” val. Het staartstuk op de wastafel moet ook 1 1/4 “. Met deze opstelling zal de nieuwe val altijd verwijderbaar voor het reinigen en / of toekomstige vervanging alleen door het losdraaien van de kunststof moeren.

Gtexan Lid

@CasualJoe

Wat is het verschil met een 1-1 / 4 vs 1-1 / 2 val?

Om het stuk dat u gezonden gebruiken, zou ik nodig om de pijp die uit de muur te snijden, is dat juist?

lawrosa Super Moderator

Ja, gewoon knippen de elleboog af uit de muur;. Lijm op een val adapter 1 1/2 “(Dry passen op alle eerste zeker val lijn staat met staartstuk zijn.), En val gebruiken als joe toont 1 1 / 2 …

Lees meer hier: http: //www.this website / forum / wc-sinks-douches-vaatwassers-tubs-garbage-desinvesteringen / 557.765 doordacht vervangen-trap-under-sink-would-simple-help.html