hot tub bedrading

Stap 1 – Raadpleeg een Local Inspector

Stap 2 – Controle Dienst Panel

Stap 3 – Run bedrading

Stap 4 – Controleer de Slots

Stap 5 – Controleer de Lijn

Stap 6 – Controleer de Control Panel

Stap 7 – Controleer opnieuw Connections

Hot tub bedrading kan gedaan worden door mensen die zeker zijn van hun mogelijkheden bij het omgaan met elektrische bedrading, anders moet een professional te doen. Omgaan met elektriciteit en water op hetzelfde moment is een zeer gevaarlijke combinatie. Hot tub bedrading zijn echt niet zo moeilijk te begrijpen, maar nogmaals, als je twijfelt, is het beter om het te laten aan de experts. Op deze manier zul je niet in gevaar van elektrocutie zelf noch kortsluiting uw bedrading. Veiligheid moet altijd uw eerste zorg zijn bij het omgaan met water en elektrische bedrading.

Neem contact op met je lokale bouwinspecteur. Nieuwe hot tubs moet aan code. Uw gemeente kan een erkende elektricien moet uw bad draad, maar soms slechts een vergunning nodig is of misschien iemand moet inspecteren het voor het eerst voor het begin van het project.

Controleer uw dienst panel om te zien of zij over voldoende capaciteit voor het amperage eis open slots om uw hot tub macht eisen tegemoet te komen. Controleer ook uw hot tub voor de elektrische aansluiting paneel, die typisch is gelegen aan de achterkant geschroefd buiten de hot tub unit.

Run bedrading naar de hot tub van de service paneel. Het is belangrijk om deze draden werking vonden een PVC of metalen buis. Als de draden moeten lopen in het huis kan lopen door de kelder of kruipruimte. Indien buiten het huis, moet de draad ondergrondse vooral als het bad is meer dan een paar van de vergoeding uit de buurt van het huis worden begraven. Om te weten het aantal draden en de spoorbreedte van draad zal in de handleiding van uw nieuwe hot tub van de eigenaar worden vermeld.

Controleert de vereiste twee aangrenzende sleuven in het paneel dienst en voor de installatie van een dubbele zekering. De rode en zwarte draden, die warm draden zijn, zal de verbinding met de vermogensschakelaar en de grond, terwijl de neutrale draden moet verbinden met de grond bar.

Zorg ervoor dat de lijn van de dienst panel zal verbinden met de “lijn in” verbindingen aangegeven op de disconnect doos. Een andere lijn zal de “line-out” aansluiting gaat naar de hot tub te sluiten. Afhankelijk van uw hot tub model en te maken, zal een schakelschema worden verstrekt over hoe u uw disconnect doos draad.

Kijk naar de hot tub bedieningspaneel. De hete draad en neutrale draad maakt verbinding met de aangewezen posten en de grond die typisch groene kleur wordt een verbinding met de aarding draad. Nogmaals, controleer dan de installatie handleiding van uw hot tub, zodat u de juiste verbindingen en waar elke draad moet gaan kan identificeren.

Dubbele controle van alle aansluitingen. Voorafgaand aan het inschakelen van de kracht van uw bad, heb je werk nakijken door een erkende elektricien of gebouw inspecteur. de macht nooit uw hot tub tot het zorgvuldig en correct wordt geïnspecteerd.