hoe tweevoudig deuren om betonvloeren te verankeren

Stap 1 – Maak de Surface

Stap 2 – Maatregel voor Holes

Stap 3 – Boor Verzinkboor Holes

Stap 4 – Voeg Stekkers

Stap 5 – Zet de sporen

Stap 6 – Anker Schroeven

Stap 9 – Installeer tweevoudig deuren

Tweevoudig deuren zijn een compliment voor elke ruimte of kamer. Ze zijn eenvoudig te installeren en zeer gemakkelijk te onderhouden. Ze lopen langs glijdt onderaan de deur en aan de bovenkant van de deur. Gebruik tweevoudig deuren in uw garage of in de kelder, zelfs als de gebieden zijn onvoltooide. Tweevoudig deuren zijn eenvoudig te installeren en te verankeren op betonnen vloeren. U moet de nodige instrumenten en apparatuur beschikbaar om deze taak te voltooien. Eenmaal voltooid, zal je gelukkig zijn en je in staat om de tweevoudig deuren gebruiken om uw opgeslagen items te verbergen, om uw apparatuur te houden of om extra kledingstuk ruimte te bieden zal zijn!

Reinig het betonoppervlak ook. Gebruik een speciale betonnen vloer schoner. Dit zal een overmaat stof en deeltjes van de vloer verwijderen. Meng de betonnen vloer reiniger met warm water. Gebruik een grote emmer, groot genoeg voor een string mop. Reinig de vloeren met een string mop. Laat de vloer volledig drogen. Afhankelijk van de weersomstandigheden, kan het tot 72 uur voor de betonnen vloer volledig drogen.

Trek de baan voor uw tweevoudig deuren. Plaats het spoor langs de betonvloeren. Er moeten een aantal plekken om te schroeven langs de tweevoudig deur tracking. Met behulp van een magic marker of een stuk beton krijt, de puntjes op de betonnen vloer. Dit zal uw gids zijn voor waar je wilt om de gaten te boren. Stand terug van de markeringen en zorg ervoor dat je alles hebt recht te zetten. Breng eventuele kleine aanpassingen als dat nodig is. Het is gemakkelijker om een ​​slaglijnmolen passen dan om gaten passen in beton. Niet beknibbelen op de voorbereiding die nodig zijn om het werk te voltooien.

Met behulp van uw boren, maken gaten in het beton. Deze gaten zijn dezelfde plaatsen waar u uw slaglijnmolen hebt gebruikt om de markeringen te maken uit uw tweevoudig deur tracking.

Duw pluggen in de gaten. Deze zullen uw anker steunregeling voor de schroeven.

Zet de tweevoudig deur sporen. Line-up van de gaten van het spoor met de gaten die u hebt geboord in het beton. Houd het op zijn plaats voorzichtig.

Licht, met je vingers, draai de schroeven op zijn plaats. Voeg minstens 2 schroeven met de hand, voordat je het af met een schroevendraaier. Met behulp van de schroevendraaier, draai de schroeven op zijn plaats langs het spoor. Probeer en wrikken het spoor. Als het op zijn plaats blijft, bent u klaar om de bi-voudige deuren te zetten.

Installeer de tweevoudig deuren langs uw baan. Schuif de bodemdelen in het spoor en de bovenkant van de vouwdeuren boven vast monteren spoor. Test de tweevoudig deuren naar goede en vlotte werking te verzekeren. Genieten!