hoe Absorptiekoeling toepassen op uw koelkast

Stap 1 – Opstellen

Stap 2 – Installatie van de brander

Stap 3 – gebruik van het systeem

Absorptiekoeling is een type koeling met behulp van warmte te produceren kou. De meeste worden gebruikt met petroleum of gas in flessen. De koelkasten die we vandaag in onze huizen gebruiken zijn damp compressie koeling genoemd. Ze bestaan ​​uit een condensator, expansieklep, verdamper, damp (koeling koelmiddel) en de gekoelde gebied of de doos. We gaan u vertellen hoe u aan deze koelkast om het te kunnen draaien zonder elektriciteit en het gebruik, in dit geval, kerosine te maken.

Op de achterkant van de koelkast moet u de steun af te nemen. Daar vindt u de condensorbatterijen van de koelvloeistof dat gaat in de koelkast en koelt het te zien. Je moet het opzetten van de generator, zodat het de koelkast unit in de generator U gaat een kerosine brandstoftank, brander, wiek, vlam spreader, wiek schoner, etc allemaal bij elkaar zullen aansluiten. Deze moet op de kit die u koopt en moet u de montage-instructies. Volg de instructies voor het monteren en aansluiten van deze ote, s samen.

Je gaat naar een zijde van de generator installeren in de condensor en het expansieventiel aan deze zijde aan de absorptie. Kerosine brander lijkt op het oude kerosine lampen. Het heeft een lont die in de brandstof en de geproduceerde warmte aan het koel produceren bestuurd b de warmte van de brander. Zodra u het opzetten van de brander, vul de brandstoftank en bevestig alle onderdelen die aan de top van de brander basis. T = U gaat eindigen met de schoorsteenopzetstuk boven in de koelkast. Dit is waar alle uitlaatgassen en roet zal worden uitgeput uit. De haspel stang wordt gebruikt om de vlamhoogte regelen. De temperatuur wordt geregeld door het hijsen en strijken van deze flame.You zullen de lijnen van het systeem in de kerosine de generator die de warmte pompen in het gesloten systeem van de koelkast werking. Hoe meer warmte je krijgt, hoe meer koude u produceert.

Zodra je het hebt up and running, gaat het om 6 tot 8 uur om de kou die u nodig heeft te produceren. U gaat naar de temperatuurmeter aan de bovenkant van de lamp glas op de verwarming gewoon zodat u weet hoe heet je krijgt. Je moet houden van de grootte van de vlam en de lont tijdens de dag. Je moet ook het roet en puin per week schoon te maken uit de lamp meerdere malen. Dit alles gaat in de generator die ze passeert binnen en klompen, het vertragen van het koelproces. En er zullen momenten zul je om het buitensporige ijs ontdooien van de binnenkant van de doos. Als je niet te ontdoen van het ijs, het vertraagt ​​het koelproces.