hoe boottrailer wielen invetten

Stap 1 – Het verwijderen van de Trailer Wheel Bearings

Stap 2 – Reinig en inspecteer de wiellagers

Stap 3 – Pak Lagers en vervangen van de lagers en Wiel

Stap 4 – Verpak Lagers op het tweede wiel

Een boot trailer wiel, net als de wielen van auto’s of vrachtwagens, moeten de wiellagers correct gesmeerd als het wiel te blijven soepel. Hier zijn de instructies over hoe de boot trailer wielen invetten.

Jack één van uw aanhangwagen wielen, en verwijder het wiel stofkap. Gebruik de naald neus tang om de splitpen te trekken van de as en de moer, draai de moer, en verwijder de buitenste lager. Verwijder de naaf en vet de afdichting en binnenste lager.

Gebruik een schone doek om vet van de wiellagers te verwijderen. Inspecteer de lagers en races voor schade, zoals pitting of littekens. Reinig vet van de as en de binnenkant van de wielnaaf, vervolgens, te inspecteren op schade.

Verpak de lagers met zoveel vet als je kunt krijgen in hen. Plaats vet op de as waar het contact met de vetafdichting maakt. Vervang alle onderdelen.

Gebruik de procedure uit de bovenstaande alinea’s tweede wiel van de aanhangwagen inpakken.