hoe de verweerde knetteren verftechniek bereiken

Een ontwerp craquelé verf is een van de meest gebruikte patronen in en buiten het huis. Terwijl normale verf banen kan uiteindelijk barsten en schillen, ritselen het schilderen van het oppervlak met opzet is een gecontroleerde manier van het creëren van een bijzondere esthetische voor elk oppervlak in uw huis. Liever dan kan de verf schade blootstelling lijden op zijn eigen, om te beginnen te kraken, de meeste huiseigenaren maken gebruik van een methode voor het bereiken van de ritselen verf kijken zonder de tijd of de schade. Volg deze stappen om het craquelé bereiken en verweerde look voor elke geschilderde oppervlak in of rond uw huis.

Stap 1 – Verzamel uw Materials

U vindt de volgende items en gereedschappen om een ​​craquelé oppervlak paint job te creëren nodig

U kunt ook de techniek op een stuk schroot board of karton te oefenen voordat u dit effect op uw officiële verfoppervlak te creëren.

Stap 2 – Leg de Spray verf en lak

Spuit de gouden verf over het oppervlak van het gebied dat u wilt schilderen. Gebruik een laag vernis om afdichting te helpen en beschermen de gouden verf nadat deze is opgedroogd.

Stap 3 – Schuur de gelakte oppervlak

Zachtjes en voorzichtig zand het oppervlak van het materiaal. Je wilt niet zand het object zelf, en je wilt ook niet volledig scratch off de laag verf. In plaats daarvan wilt u het oppervlak van de verf enigszins ruw, die zal helpen de lijm te houden aan de verf in de volgende stap te maken.

Stap 4 – Borstel op een lijmlaag

Met behulp van ongelijke slagen in meerdere richtingen, verf op een dunne laag van Hyde of resolvent lijm op de geschuurde oppervlak van de verf. Dit zal helpen om het craquelé uitstraling te creëren. De manier waarop u de lijm als de dikte van de lijmlaag verspreid zal helpen om de uiteindelijke uiterlijk van de verf te bepalen, dus deze stap is er een die je zou willen experimenteren met op een praktijk oppervlak. Laat de lijm voldoende tijd om te drogen.

Stap 5 – Schilder over de Lijm

Met een acryl- of melkverf, verf over het oppervlak van de lijm ook schoon en beroertes. Schilder niet over een laag als je al een beroerte hebben gemaakt. De verf dient relatief snel barsten als het begint te drogen. Let op dat-Latex-verf niet goed te kraken, dus je moet een verf op waterbasis te gebruiken om het gewenste resultaat te bereiken.

Gebarsten verf van dit type zal gemakkelijk breken en de schil als het gevoelig wordt verwezen naar een externe elementen of als het zelfs is geborsteld tegen. Zorg ervoor dat elke ondergrond uit de buurt van mogelijke bronnen van de schade van dit type te houden met een crackled lak. Als u vragen hebt over deze procedure, spreken met een verf specialist bij een ijzerhandel.