hoe isolatie toe te voegen op een zolder

De voordelen van een Deken van Insulation toevoegen

Kiezen van de juiste isolatie van de baan

Voorlopige Veiligheidsmaatregelen

Leggen Rollen van Blanket Insulation

Overzicht

Jessica Ackerman is een freelance schrijver met uitgebreide kennis van het interieur esthetiek, decoreren en feng shui. Ze heeft geschreven over alles van “groene” decoreren aan het ontwerpen van een slaapkamer voor uw tiener rockster.

Een huis met onvoldoende isolatie is een huis met onnodige energie kosten, en het is een huis dat waarschijnlijk niet comfortabel tijdens de koudste maanden van de winter en de warmste maanden van de zomer te blijven. Een woning die onvoldoende is geïsoleerd zal niet zo warm als het zou kunnen zijn tijdens de wintermaanden, en de warmtebron moet vaker opereren om het huis comfortabel te houden.

Ook zal een huis met onvoldoende isolatie niet zo koel in de zomer als het kon, en de airconditioning systeem zal vaker dan het zou moeten draaien blijven. Het dak en de muren zal opwarmen tijdens de warmste uren van de dag, en, zelfs nadat de zon is ondergegaan, de muren blijft de warmte binnen te stralen. Dit alles kan eenvoudig worden verholpen met isolatie, dat wel.

Vermiculiet en cellulose-isolatie zijn makkelijker toe te passen in lastige gebieden van het huis, en vele home improvement winkels bieden gratis gebruik van een isolatie blower met de aankoop van losse isolatie, maar het is niet altijd de beste type te gebruiken.

Vermiculiet of cellulose variëteiten worden toegepast op een grotere diepte dan deken variëteiten, en aangezien balken gewoonlijk zes inches diep losjes toegepast isolatie is niet gemakkelijk te bevatten op de zolder. Dit maakt het ook moeilijker om specifieke gebieden van de zolder, waardoor het moeilijker delen van het huis die alleen toegankelijk zo repareren lokaliseren.

Voor de doe-het-zelver, deken-stijl isolatie is een uitstekende keuze, want het is makkelijk te rollen en trim, het is niet zo rommelig als losse variëteiten, en het blijft op zijn plaats op de zolderverdieping.

Een zolder die nooit is geïsoleerd vereist minstens 6 inch hoogwaardig isolatiemateriaal en een zolder met een dunne isolatielaag kan worden geïsoleerd met 4-inch isolatiedeken.

Deken isolatie komt meestal in rollen die vierentwintig inch breed, want dit is de meest voorkomende breedte van de open ruimtes tussen de balken, maar de R-cijfer varieert. De R-rating bepaalt hoe snel de warmte door het materiaal zal passeren, en hoe hoger de rating, hoe beter het product.

Aangezien verschillende klimaten hebben verschillende minimum gebouw eisen van de code, contact op te nemen met uw plaatselijke gebouw inspecteur om uit te vinden de minimum aanbeveling van isolerend deken materiaal voor uw specifieke locatie, en kiezen voor een product met een hogere R-waarde dan aanbevolen.

Hoewel isolerende deken materiaal met een hogere R-rating zal in eerste instantie kost, zal het geld te besparen op de lange termijn over verwarming en koeling rekeningen. De isolatie zal uiteindelijk betalen voor zichzelf, en het huis zal comfortabeler dan ooit.

Voordat u begint, in gedachten houden dat glasvezel isolatiedeken kan de huid, longen en oogirritatie veroorzaken bij gebruik zonder voldoende veiligheid vistuig. Bedek de blootgestelde huid voor aanvang en draag een veiligheidsbril en een gezichtsmasker om losse vezels uit de ogen en de luchtwegen te houden. Daarnaast draag rubberen handschoenen te allen tijde bij het hanteren van glasvezel deken isolatie om de handen en polsen te beschermen tegen irritatie.

Isolatie naar de zolder verdieping toe te voegen, zal je genoeg deken materiaal nodig hebben om de baan, een heavy-duty winkel vacuum, plastic zeilen voor het afdekken van de deken materiaal dat de zolder opening, een heavy-duty nietpistool, en het nut schaar zal isoleren doen met lange bladen. U vindt er ook een sterke raad van bestuur moeten knielen op dat de balken overspannen.

Voordat u begint, op de noodzakelijke veiligheid vistuig, en het gebruik van een winkel vacuüm vuil en verzamelde stof te verwijderen. Terwijl knielend op het bord, ontrollen de eerste worp van deken isolatie tussen de balken.

Zorg ervoor dat u schotten in de dakrand te zorgen voor een goede ventilatie en dan rollen de isolatie langs de gehele lengte van het eerste deel van de zolder verdieping tijdens het kijken van elektriciteitskabels. De bedrading moet boven de isolatie te voorkomen dat oververhitting.

Als het nodig is om de deken materiaal gesneden om de lengte van de ruimte te passen langs de zolderverdieping, snijd het gebruik van lange-bladen nut schaar. Zorg ervoor dat de uiteinden goed tegen elkaar, en dit proces totdat de gehele zolder vloer is bedekt met een deken van isolatiemateriaal.

Tot slot, snijd een deel van de deken isolatie naar de zolder opening of openingen, evenals delen van de plastic zeilen te wikkelen om hen heen te passen. Het plastic zal helpen voorkomen dat de isolatie deeltjes van het krijgen in uw ogen of op uw huid bij het betreden en verlaten van de zolder. Staple de verpakte isolatie op zijn plaats met een heavy-duty nietpistool om de klus af te maken.

Een deken van de isolatie op de zolderverdieping kan een enorm verschil in het comfort van een woning en in de hoeveelheid geld uitgegeven aan verwarming en koeling per jaar. Het is echt heel makkelijk te isolatie toe te voegen aan een zolder, en het doen van de baan zonder professionele hulp zal een groot deel van het geld te besparen.

Dit is een doe-het-zelf-project dat veel huiseigenaren niet kunnen veroorloven om uit te stellen, en het verschil in de temperatuur niveau en hoe vaak het verwarmen en koelen-eenheden zal vrijwel direct merkbaar zijn.