hoe je een gyrocopter kader op te bouwen

Stap 1 – Kies het ontwerp

Stap 2 – Aankoop Panel Materiaal

Stap 2 – Planning, Meet-, and Drilling Holes

Stap 3 – Monteren Plein aluminium of gegalvaniseerd Steels

onderwerpen

Een gyrocopter is een easy-to-fly vliegtuig dat is opvallend wendbaar. In tegenstelling tot een helikopter, doet een gyrocopter geen staartrotor, waardoor u een vliegen met een joystick nodig. Hoewel vliegen een gyrocopter kan een tijdje duren te beheersen, het bouwen van een is niet zo moeilijk. Hieronder volgt een korte gids die u zal helpen bij het bouwen van uw eigen gyrocopter.

Ten eerste, moet u het ontwerp dat u wilt gebruiken voor uw gyrocopter, omdat het frame zal afhangen bepalen. Er zijn ontwerpen die bedoeld zijn om efficiënt te werken, en er zijn ook ontwerpen die zijn gemaakt met gemak van de bouw in het achterhoofd.

Je zou willen om te controleren met een paar gyrocopter enthousiastelingen en piloten om een ​​idee van de voors en tegens van diverse uitvoeringen te krijgen.

Zodra u het ontwerp hebt uitgekozen, zult u in staat om de exacte lengte en de grootte van het kwadraat van aluminium of gegalvaniseerd stalen platen en het aantal bouten en schroeven die u nodig heeft te identificeren. De meeste plannen voor de doe-het-zelf Gyrocopters bevatten deze informatie, dus het is niet moeilijk te bepalen moeten zijn.

U kunt zelfs gyrovliegtuig kits die reeds alle onderdelen voor eenvoudige montage bevatten. Als u niet beschikt over een kit te kopen, moet u een machine winkel te bezoeken en hebben de metaal gesneden om exacte metingen.

Wanneer uw kwadraat aluminium, of andere gepaste gyrocopter frame materiaal, klaar is, kunt u nu beginnen te boren. Gebruik een scherp handboor en een flatscreen-staal boren gidsen om ervoor te zorgen nauwkeuriger diepte bezuinigingen.

De afstand tussen de gaten moeten precies te zijn en volg de richtlijnen van de handleiding nauwkeurig. Terwijl u het boren, blijven verwijzen naar de handleiding vaak om ervoor te zorgen uw metingen zijn nauwkeurig bij het maken van de gyrocopter frame.

Zorg er ook voor de boorgaten zijn volledig recht en vlak, met behulp van een krijtlijn en een level. Je moet meer tijd besteden aan het meten en markeren van de boorgaten dan wanneer je ze moet boren.

Sluit alle vierkante aluminium behoren met schroeven en bouten.

Om de bouten te houden van springen uit het gat, kunt u de veiligheid draad gebruiken. Deze draad zal extra bescherming te bieden door te dienen als back-up ondersteuning, en het helpt ook om je gyrocopter kader te versterken. Casco trillingen van nature voorkomt nadat de helikopter is in de lucht, en deze trilling kan schroeven en bouten los te maken. Echter, met de veiligheid draad verbonden aan de bouten, kunt u deze risico’s te minimaliseren.

Zodra je klaar bent met de bouw van het frame, kunt u beginnen met de bouw van de rest van je gyrocopter en kies de juiste wielen voor het.