hoe je een hot tub huis te bouwen

Een hot tub huis combineert de ontspanning van een hottub met de privacy van een afgesloten ruimte, allemaal in je eigen achtertuin. Het bouwen van een basis hot tub huis kan worden bereikt door iedereen met de juiste gereedschappen en materialen.

In de onderstaande stappen wordt uitgelegd hoe u een eenvoudige maar aangename hot tub huis te bouwen.

Stap 1: Meet Your Space

Meet de omtrek van het platform waarop uw hot tub rust. Voeg extra beeldmateriaal aan uw afmetingen als u van plan om banken toe te voegen.

Stap 2: Plan uw Structuur

Ontwerp een blauwdruk met de vastgestelde afmetingen. U kunt ook blauwdrukken kopen online of ze vinden bij uw plaatselijke boekhandel.

Stap 3: inzet Your Space

Stake uit de parameters van uw gebouw gebied door staking touw of touw rond het gebied om het af te bakenen.

Stap 4: Wall Construction

U krijgt nu de 4 muren die je structuur zal creëren samen. Op de grond, het frame van de muur aan uw specificaties. Te stabiliseren en versterken van de muur, hechten beugels aan elke hoek. Gebruik je 2x4s om een ​​kader voor uw opening te creëren. U zult waarschijnlijk hulp nodig om de muren te tillen op zijn plaats. Zodra ze op hun plaats, spijker ze samen om het skelet van uw hot tub huis te creëren.

Stap 5: vol of half Walls

U kunt volledige of halve muren te kiezen, afhankelijk van uw voorkeur. U kunt rijen van 2x4s hechten in horizontale of verticale manier om de beelden tot u de kaders volledig te bedekken, het creëren van een volledige muur. U kunt ook hout oplopen tot 1/2 of 3/4 van het frame en eindigen met traliewerk voor een cottage-achtige look.

Stap 6: Rooftop Construction

Om het dak te maken moet je L-vormen te maken met je 2×4 hout. U zult dan vast deze L-vormige balken aan de muren. Als u wilt dat een gesloten dak, tack platen van triplex aan de bovenkant van het apparaat. U kunt ook laat de dakspanten blootgesteld en hebben de blootstelling aan lucht. Als u de blootgestelde dak kiest, kunt u draperen visnet of palmbladeren over het voor een mooi decoreren tintje.

Stap 7: Deuren bouw

U kunt een vooraf gemaakte hek of deur te installeren als je geen zorgen te maken over ongenode mensen die in uw hot tub huis. Als u meer beveiliging nodig hebt, kunt u een combinatie slot op de deur te installeren.

Stap 8: Afronden

Nu dat je hot tub huis is gebouwd, moet u schuren en vul het. Ook nu is het tijd om weerbestendige vellen overstag aan inwendige oppervlakken. Dit is alleen als je niet van plan bent om af van de houten wanden. U kunt nu de grote haken toe te voegen aan de muren van een plek om handdoeken en badjassen te hangen.