hoe je een muur fontein te bouwen

Stap 1 – Voorbereiden van de Frame

Stap 2 – Het plaatsen van de pomp en Tubing

Stap 3 – De bouw van het Reservoir

Stap 4 – Het inschakelen van de Water

Stap 5 – Versieren

Een muur fontein kan aanzienlijk toe te voegen aan de esthetiek van een kamer. Als u een grote ruimte in uw kamer, en u wilt een partitie met behulp van iets innovatiefs te maken, een muur fontein is de perfecte ding om te bouwen. Het ontwerp van een muur fontein is zeer eenvoudig. Een frame is gemaakt om een ​​verticale plaat van glas en water dribbels langs het glas te houden, verzamelen hieronder een bassin. Hier is hoe je een voor uw huis kan maken.

Eerst moet je lid worden van de metalen doos en de metalen omlijsting met de afgesloten glazen. Hiervoor verwijder het afgesloten glazen en boorgaten aan de onderkant van het frame en aan de zijkanten voor aanvullende ondersteuning. Plaats het frame vóór de metalen doos, overlappen van de bodem met de bovenzijde van de box. Lijn het frame correct en markeer de metalen doos door de gaten geboord in het frame. Dan, boren gaten op de metalen kist op deze merken. Tot slot, gebruik moeren en schroeven te treden tot de metalen doos en frame samen. Zorg ervoor dat u kalefateren toepassen rond de schroeven van de metalen doos waterdicht te maken.

De pomp moet in de metalen doos worden geplaatst. Echter, om de pomp tegen oxidatie te beschermen, eerst een koperen afscherming van toepassing op de metalen oppervlakken van de box. Plaats vervolgens de pomp binnen het strafschopgebied. U kunt de pomp overal plaatsen in de doos, maar een hoek is te verkiezen. Nu nog niet de stekker in de pomp. Bevestig de slang aan de pomp, en gebruik de hete lijm op de resterende plastic buizen steken langs één zijde van het frame, waardoor deze over de bovenkant. De buis moet plat liggen, over de gehele breedte van het frame op de top. punch zorgvuldig kleine gaatjes op de buis; deze gaten zal het water naar beneden uit de fontein giet. Het einde van de buis kan worden afgedicht met behulp van breeuwen zodat er geen water stroomt eruit.

Als u niet wilt dat de metalen doos om zichtbaar te zijn, een gat graven in de buurt van de wand waarlangs de fontein zal worden geplaatst. Maak het gat groot genoeg is de plaats de doos in. Plaats de vijverfolie in de holte en zet de doos erin.

Vul het vak voordat de pomp voor het eerst. Houd er rekening mee dat het enige tijd kan duren om uit te vinden van de juiste hoeveelheid water die nodig is om de fontein goed functioneert te houden. Als er te veel water of te weinig van, kan de muur fontein er niet zo aantrekkelijk. Als je te weinig water, kan de pomp per ongeluk te zuigen in de lucht, die zal leiden tot verstoring in het water en proestend. Te veel water zal leiden tot morsen.

U kunt kiezelstenen, stenen, zand, kunstplanten of enige andere decoratieve versieringen te gebruiken om uw fontein kijken meer aantrekkelijk.