hoe je een schaduw doos salontafel bouwen

Stap 1 – Planning

Stap 2 – Snijgereedschap

Stap 3 – Montage

Stap 4 – Het creëren Vakken

Stap 5 – Finishing Touches

Het is altijd leuk om dingen waar je trots op en het opbouwen van een schaduw doos salontafel de beste manier om dat te doen zou kunnen zijn weer te geven. Het creëren van een prachtige schaduw doos salontafel is eigenlijk veel makkelijker dan je zou denken en je kunt het gebruiken om al uw kostbare bezittingen te demonstreren;. Dit is een uniek stukje furnature die ziet er geweldig uit en is een echte conversatie starter. Met alle van de juiste instrumenten en apparatuur moet je geen problemen met het maken van een grote tafel.

Voordat je kunt beginnen met je schaduw box salontafel te bouwen moet u eerst meten. Bepaal precies wat je wilt in de salontafel te zetten en ervoor zorgen dat het is groot genoeg om alles tegemoet te komen. Als je eenmaal hebt besloten op de grootte van uw tafel dan moet je het glas te bestellen, zorg ervoor dat dit een bepaalde vorm gesneden, omdat het snijden van glas heel moeilijk kan zijn.

De volgende stap nadat u de grootte van de tabel moet starten snijden het hout en MDF aan het basisframe van de koffie tabelvorm. Herinner dat in tegenstelling tot een gewone koffie tafel er een holle ruimte in het midden zijn. Hierdoor kunnen allerlei herinneringen in de verschillende compartimenten onder de tafel.

Zorg ervoor dat je twee keer te meten en snijd een keer. Dit zal ervoor zorgen dat alles nauwkeurig wordt gesneden en ook dat je geen materials.Remember afval, bij het snijden van MDF moet je een masker dragen omdat de stof kanker kan veroorzaken.

Gebruik de houtlijm en schroeven aan het frame aan elkaar kleven. Zorg ervoor dat u verzinken alle schroeven, zodat ze niet uit te steken. Zorg ervoor dat het glas past op de tafel en dat er genoeg ruimte is helemaal rond het frame. Het weer voorzichtig monteren van de tafel, zodat het is vierkant en niveau. U dient de diagonalen aanpassingen en wijzigingen van het frame perfect vierkant.

Bij het gebruik van glas moet je voorzichtig zijn en ervoor zorgen dat u het dragen van veiligheidsglas. Het is ook een heel goed idee om veiligheidsglas te gebruiken, vooral als je jonge kinderen hebt.

Binnen de tabel zult u waarschijnlijk willen een reeks aparte compartimenten te creëren. Deze compartimenten worden dan gebruikt om uw diverse spullen in op te slaan. Meet hoe groot je wilt dat elk van de compartimenten en maak dit met behulp van hout.

Glas moet dan worden bevestigd aan de boven- en onderkant van de tabel. Indien deze op maat wordt gesneden dan zal dit zeer eenvoudig en kan eenvoudig worden ingeklemd tussen stukken hout aan de tafel vormen.

Nadat u al deze stappen klaar bent kunt u vervolgens de laatste hand gelegd op uw tafel. Als u gebruik maakt van MDF zult u waarschijnlijk willen de blootgestelde diensten te schilderen. Maar u kunt ervoor kiezen om hout in dat geval gebruiken kunt u de voorkeur om het te bevlekken. Het schilderen van de tabel geeft het een schoon te vegen oppervlak.