hoe linerpapier toepassing op muren deel 1

Stap 1 – Prep Uw Muren

Stap 2 – Neem zorgvuldige metingen

Stap 3 – een perfecte start

Terwijl de taak van de opknoping linerpapier ontmoedigend kan lijken, zal wanden bestemd voor wandbekleding van elk type worden geprofiteerd door het extra werk. Het is ook een geweldige manier om zelfs uit de muren en glad over kleine foutjes. Een solide start in van cruciaal belang om de perfectie van deze baan, en als je eenmaal weet hoe u het eerste stuk lag, de rest van het werk zal meer gemakkelijk volgen.

Hier is hoe te beginnen

Zorg ervoor dat uw muren en hoeken zijn schoon en alle oude behang is verwijderd. Terwijl de voering papier zal helpen zelfs uit uw muren, moet u in eventuele scheuren te vullen en zorg ervoor dat uw hoeken zijn vierkant uit met plamuur en schuurpapier. Als u een van dit soort schade te herstellen, moet u de plamuur droog is voordat u de bekleding papier toe te passen.

Het gebruik van uw meetlint, meet de hoogte en breedte van elke muur. Linerpapier worden horizontaal opgehangen, zodat kopen rasterwalsen iets langer dan de lengte van de wand. Bepaal de breedte van uw voering papier en vergelijk het met de hoogte van uw kamer, om erachter te komen hoeveel materiaal je nodig hebt voor elke muur.

Indien mogelijk, kies om te beginnen met het leggen van uw papier op een blinde muur zonder ramen of deuren. Rol het papier op een vlakke ondergrond en meet de lengte van de muur aan. Laat een extra twee duim aan weerszijden te overlappen op de hoeken van de wand.

Gelijkmatig leg je plakken op de achterkant van het papier. Voor meer diepgaande instructies, vindt u in het tweede deel van dit artikel.

Het kan nuttig zijn om een ​​vriend of helper om u te voeden de voering papier zoals u hangen hebben, maar zo niet, het papier zorgvuldig te houden als je je een ladder te positioneren onder de bovenhoek van uw muur. Met behulp van uw niveau of spant plein, te beginnen met de eerste zijde u toegepast pasta om en steek hem in de hoek, rillen zorgvuldig een twee inch overhang op de aangrenzende muur. Gebruik uw papieren opknoping borstel over het papier en duwen eventuele luchtbellen.

Vouw het papier als je langs de muur te verplaatsen, met behulp van het niveau of spant plein als je gaat om ervoor te zorgen dat u het direct toe te passen. Zorg ervoor dat het papier butted tegen het plafond en voortdurend gebruik maken van uw papieren opknoping borstel te duwen uit de lucht. Zorg ervoor dat alle luchtbellen zijn voordat je door naar het volgende stuk.

Wanneer u de andere hoek te komen, duw je het papier stevig in de hoek en maak nog twee inch overhang op de volgende muur. Controleer uw werk goed, en als je tevreden bent met het, ga dan naar deel twee.