hoe werkt een impact driver werken?

Hoe een Impact Driver Works

Bestedingen

Een impact driver is een zeer nuttig instrument. Het ziet er een beetje zoals een boormachine en kan zowel AC alleen te voeden of op batterijen (draadloos). Aangedreven invloed chauffeurs dienen hetzelfde doel als een macht schroevendraaier, maar ze hebben veel hogere niveaus van inspanning en kracht.

Een impact driver werkt door het uitoefenen van een plotselinge neerwaartse kracht in combinatie met een snel roterende kracht om een ​​schroef te rijden in een muur. Het kan worden vergeleken met het optreden van een hamerboor die werkt op vergelijkbare wijze aan de wand te vallen en een nette geleidegat. Impact chauffeurs hebben meestal sterker schroevendraaier stukjes en gehard metaal adapter. Ze zijn vooral handig wanneer er geen verplichting voor het boren van een pilot gat en als je gebruik maakt van zelftappende schroeven. De impact van de bestuurder hamers bijna de schroef op zijn plaats en verandert het om het neer te draai.

Ze zijn zeer nuttig voor het bevestigen van gipsplaten en gips bij het oprichten van een nieuwe binnenwand. Ze zijn ook bruikbaar bij houtprojecten en het aanleggen schroefverbindingen in dun of zacht hout projecten. Hardhout projecten meestal een piloot te boren gat vanwege de aard van het hout.