hoe zwenkwielen om meubels te hechten

Soorten Casters

Build Up the Corners

Voeg de Casters

Het toevoegen van zwenkwielen is een geweldige manier om zware meubels makkelijker om achter te reinigen of te herschikken te maken. Met een paar snelle stappen, kunt u uw meubels te rollen rond de kamer als dat nodig is. Hier is hoe!

Opmerking: Als uw vloeren zijn oneffen of u zich zorgen over uw meubels blijven stabiel, aankoop zwenkwielen met een vergrendelingsmechanisme, zodat uw meubels alleen beweegt wanneer u dat wilt.

Een post zwenkwiel wordt ontvangen in de bodem van het meubilair been of hoek. Meestal zijn dit de meer decoratieve van de twee soorten wielen, met ofwel een metalen bal of een overdekte cilindrische rollende element. Thuis winkels, deze worden verkocht meestal als vervanging van onderdelen, zonder dat de ontvangende cilinders, maar u kunt sets van wielen en cilinders online te vinden. Je kunt niet zomaar een gat boren om de post te ontvangen, aangezien de ontvangende cilinder heeft een “vangen” om de caster zijn plaats te houden, zodat je nodig hebt de cilinder stukken. Deze wielen staan ​​de meubels in elke gewenste richting te worden uitgerold.

Een vlakke plaat die de caster mechanisme wordt geschroefd op de meubels bodem met dit soort. Deze zijn meestal minder decoratieve en meer utilitaire, met behulp van duidelijke rubber wielen in een metalen behuizing. Sommige zijn vast, sommigen swivel, kunnen sommige worden vergrendeld. De draaibare soort is de meest veelzijdige, aangezien het voor het verplaatsen van de meubels in elke richting.

Zet uw meubels ondersteboven om te zien wat er beschikbaar is als een oppervlak voor uw caster, die mede bepalend is voor de soort die je zult gebruiken. Sommige items die plat op de grond zitten zal schroef-op wielen nodig. Andere items, zoals sommige boekenkasten of bureaus, zal benen of een ander decoratief element dat de werkelijke bodem zet van de vloer te hebben. Deze kunnen, met een beetje werk, ondersteuning van zowel post of schroef-op wielen.

Omdat er zo veel meubels is monteren-jezelf de volgende dagen zal er vaak geen extra ondersteuning op de hoeken zijn aangezien er in de ambachtelijke gemaakte meubels. Daarom moet je de opbouw van de hoeken voor het bevestigen van wielen (voor een lange, zware items zoals entertainment centers, is het goed om ook de wielen te zetten aan de voor- en achterkant midden). U kunt dit doen door het toevoegen van stukken afvalhout om elke hoek met schroeven of lijm. Een zeer stevige lijm, zoals de bouw lijm, elimineert zorgen over schroeflengte.

Meet de diepte van het been of teen-kick om te beslissen hoeveel van de caster u wilt uitsteken daarbuiten. Zorg ervoor dat u rekening te houden met de pool van uw tapijt, zodat rollende het meubilair niet wordt tegengehouden door de onderrand betrapt op het tapijt. Als je van het uiterlijk van uw decoratieve caster of als u niet beschikt over een industriële vibe met de schroef-on soort gedachten, laten meer van hen te tonen. Elk type komt in zowel “showy” en minder opdringerig variaties.

Snijd stukken afvalhout, met oppervlakken groot genoeg om uw gekozen caster te houden en dik genoeg om uw caster wiel om de juiste afstand (stapelen verschillende diktes tot het rechts) uitsteken, en plak ze in de hoeken van het meubilair. Vergeet niet dat als u een bericht caster, deze bebouwde kom moet diep genoeg zijn voor de ontvangende cilinder, en als je met behulp van de schroef-type, moet er voldoende extra hout rond de flens, zodat het zijn schroeven zal niet gesplitst uit de zijkanten. Bovendien, als uw meubels bodem is vlak, zorg ervoor dat de flens van de schroef-on caster is ver genoeg van de randen die de schroeven niet te splitsen uit de zijkanten.

Boor de post gaten en zet de ontvangende cilinders binnen hen volgens de instructies van de fabrikant. Steek dan elke post caster in de cilinder tot het “sluizen.”

Voor de schroef-on types, pre-boor schroefgaten voor de caster flenzen en bevestig elke flens stevig. Draai dan het meubilair goede kant naar boven (en let niet al haar gewicht leunen op de nieuwe wielen en draai hem tegelijk) en je bent klaar om te rollen bent!

Vergeet niet bij het verplaatsen van zware meubels rond je je handen aan moet houden over het midden om te voorkomen dat omvallen.