hot topics: de winter at mijn garagevloer

Origineel bericht: Concrete chippen weg bij de voorkant van de garagevloer

Hoogtepunten uit de Thread

Hier op we genieten van het verstrekken van een plek waar home improvement beginners en experts samen kunnen komen om ideeën en advies te delen. Binnen onze Forums, kunnen gebruikers bladeren discussies om te zien wat de uitwisseling plaatsvinden over een onderwerp van belang of hun eigen dialoog te starten met het plaatsen iets voor de gemeenschap om deel te nemen. Met meer dan 250.000 leden en het tellen, deze bron is zeer actief, zodat elke week belichten we een van de gesprekken die je gewoon kan helpen met dat volgend DIY-project.

Winter’s gedaan een nummer op het grootste deel van het land, dus deze poster kan niet de enige persoon met vries / dooi kwesties in zijn beton. Zodra erosie heeft een voet aan de grond, hoe krijg je voor de boeg? Vraag het Forum.

GillyWI Lid

Onze 20-jaar-oude huis heeft een permanent probleem met stukjes en beetjes van de garagevloer chippen / breken gehad (waar de vloer voldoet aan de oprit, onder de garagedeur tochtstrip). Ik haalde de kapotte dingen en gevuld met zand, vervolgens bedekt met patchen cement en dat was OK voor een jaar of zo, maar het zal tijd om actie weer te nemen.

Ik overweeg het hebben en deskundige knip dit hele strip (van links naar rechts) en opnieuw giet de sectie. Dacht misschien was er een andere manier om te gaan over. Het doen van deze kleine gebieden niet lijkt te duren en we willen graag een meer permanente / professionele reparatie.

GillyWI Lid

Houd in gedachten ik deed herstel dit keer, zodat de getroffen gebieden zijn nu de patching cement, niet het origineel. Zag er vrijwel hetzelfde voordat ik herstelde het de eerste keer.

Heb een probleem te bellen in een deskundige (saw, drilboor, cement truck, etc) niet als dat is wat er nodig is. Gewoon op zoek naar meningen.

De eerste foto is een beetje aan de rechterkant van waar mijn pickups banden voer de garage, de tweede pic kunt u soort zien bandensporen van de auto van mijn vrouw, dus dit gebied is ongeveer in het midden van waar haar banden zijn, dus ik don ‘t denken dat het wordt veroorzaakt door de banden, kan gewoon bevriezen / dooi in verband?

BridgeMan45 Lid

Ik heb bijna 8 jaar van mijn professionele carrière DOT werken met concrete problemen in Wisconsin. Ik zie veel van hoornkiezel pop-outs in uw garage vloer, en een indicatie dat de algehele betonkwaliteit was misschien een beetje laag in cement inhoud en heeft te veel fijn aggregaat (niet genoeg rock). Het verschijnt in het wiel wegen voor de hand liggende redenen, evolueren naar “D” -vormige spatten als de jouwe doet.

Een goede oplossing zou onder meer het maken van een sawcut enkele centimeters diep parallel aan de deur en uitzettingsvoeg vulmiddel, maar ten minste 8 of 9 duim terug van het gewricht. Hierdoor zal de nieuwe verbinding tussen nieuwe en bestaande put in de garage te zetten, in plaats van buiten, waar het wordt blootgesteld aan de elementen. Ga naar beneden ten minste 3 inch met volledige verwijdering, met behulp van kleine chippen hamers om alles eruit te halen. Gaan veel ondieper (als uw eerste herstel lijkt te zijn), en je zult het allemaal opnieuw doen in een paar jaar. Sand-blast naar piepend-schone toestand, gevolgd door de eerste bevochtiging en vervolgens het aanbrengen van een nette Portland cement slurry bindmiddel, voordat onmiddellijk toepassen van uw nieuw beton. Rijd niet op het voor ten minste 4 of 5 dagen.

Er is niet genoeg kwantiteit te rechtvaardigen het gebruik van commerciële kant-en-mix, veel minder dan een werf, dus gewoon batch uw eigen met behulp van een hoge kwaliteit zak-mix, eventueel gezoet met een aantal extra Portland cement in elke partij.

GillyWI Lid

Dankt veel, dat is vrij veel wat ik had aangenomen dat ik moest doen, waarderen de verklaring. Ja, ik heb niet veel te verwijderen helemaal niet, maar wat ik kon uitzoeken en misschien gebeiteld een paar stukken uit die verdacht uitzag.

Er is een verbouwing gaande hier weer op. Ik had een beetje werk gedaan bij de oprit schort, waar een betonnen bedrijf zei dat ze zou wat extra beton op een vrachtwagen in het gebied waar ze ter beschikking kunnen hebben, misschien dat kan weer gebeuren.

landfillwizard Lid

Het enige wat ik zou toevoegen aan de opmerkingen Bridgeman is om ervoor te zorgen dat het materiaal dat u gebruikt is een stoep mix met ingesloten lucht. De meegevoerde lucht maakt het beton duurzamer bij koud weer. Ook als je het materiaal een vrachtwagen uitstappen, zien hoe lang het materiaal werd gebundeld. Als deze langer dan 90 minuten kunnen er problemen. Ook als de daling minder dan 2 inch niet meer water toe te voegen Dit zal de druksterkte van het beton verzwakt.

Lees meer: ​​http: //www.this website / forum / bakstenen-metselwerk-asfalt-beton / 520.530-beton-chipping-away-front-edge-garage-floor.html # ixzz2vxUtCzvI