hot topics: moet ik verwijder vinyl en onderlaag voor het installeren van tegels?

onderwerpen

Hier bij we genieten van het verstrekken van een plek waar home improvement beginners en experts samen kunnen komen om idee├źn en advies te delen. Binnen onze Forums, kunnen gebruikers bladeren discussies om te zien wat de uitwisseling plaatsvinden over een onderwerp van belang of hun eigen dialoog te starten met het plaatsen iets voor de gemeenschap om deel te nemen. Met meer dan 250.000 leden en het tellen, deze bron is zeer actief, zodat elke week belichten we een van de gesprekken die je gewoon kan helpen met dat volgend DIY-project.

Origineel bericht: Verwijder vinyl en onderlaag voor het installeren van tegels?

apsuhead Lid

Ik ben het verwijderen van vinyl uit onze keuken en badkamer en het installeren van steunplaat / keramische tegels. In onze laatste thuiswedstrijd, verwijderde ik gewoon het vinyl en mijn tegel man deed de rest. Ik ga proberen om deze tegel mezelf. Mijn nieuwe huis heeft een dunne onderlaag over de ondergrond en onder het vinyl. Moet ik deze onderlaag alvorens onderaan de steunplaat verwijderen? Ik weet niet zeker hoe moeilijk dit zou zijn? Ik wil gewoon niet dat de nieuwe tegelvloer zo veel hoger bij de overgangen naar laminaat hardhout, en het zal ook de tellers lijken korter. Enig advies? Bedankt!

Hoogtepunten uit de Thread

czizzi Forum Topic Moderator

Zal een beetje extra informatie nodig. Gewoon omdat het huis is 10 jaar oud betekent niet dat het voldoet aan de specificaties voor een tegel installatie. Toen het huis werd gebouwd, werd het spec”d voor vinyl, geen tegel. Tegel heeft een veel stijver verdieping (nog stijver bij gebruik van natuursteen). Dus voor gemoedsrust, gelieve de afmetingen van de balken, de afstand tussen de balken, de lengte van de overspanning van die balken, en als je toevallig markeringen te zien, de soort / graad van de balken ook. We zullen ook moeten weten wat voor soort en de dikte van triplex / OSB is momenteel down under de 1/4 onderlaag en het vinyl moet komen; Een laatste opmerking – de hoogte “onderlaag Joe juist is, de 1/4.”. eisen van de tegel hebben geen verband met de huidige hoogte van het laminaat. Het zijn twee verschillende vloersystemen en hebben totaal verschillende eisen. Als er een verschil (en waarschijnlijk zal zijn) reductiemiddel, t-gieten of andere tussenstuk wordt gebruikt.

apsuhead Lid

Ik ben gewoon in de planning. Ik zal de volgende kijk op de vloer onderbouw. Ik heb genoeg tegel om het hele huis te doen (heb het super goedkoop op ontruiming en had 20% promocode = $ 0,25 sq ft). Ik heb 2 kavels – een lot zal worden gebruikt in de badkamer, terwijl de andere in de grote keuken. Ik zal beginnen in de badkamer en zien hoe het gaat.

czizzi Forum Topic Moderator

Allerlei leuke hoeken om mee te spelen in uw badkamer. Een natte zaag is bijna verplicht. Gebruik wat schroot tegel perfect gesneden in de helft als een sjabloon om u te markeren nieuwe rijen te helpen onderhouden van uw “brick” patroon wankelen. Gewoon een potlood aankruisen om te helpen uw halve tegel naden opgesteld. Met een beetje geluk, uw muren en bad in perfecte 45 graden ten opzichte van de richting van de vloer. Ik gebruik een snelheid haaks op de hoek te brengen op de tegel.

apsuhead Lid

Eventuele tips over het verwijderen van nietjes? Ik verwijderde het tapijt nietjes uit onze 3 sets van de trap met een platte schroevendraaier en een tang, het was niet leuk. Iemand suggereerde een splitpen puller dus ik een set een set van die zou kunnen krijgen. Mijn keuken, half-bad, washok, eet-in-keuken, trap landing is groot en vol van deuropeningen en hoekzaagsnedes. Est 421 sq ft.

czizzi Forum Topic Moderator

Vloerschraper gehouden laag bij de grond zal de nietjes afschuiven en trek ze uit;. Tenzij je het over nietjes in tapijt pad. Dan moet je om ze te trekken.

Lees meer op: http: //www.this website / forum / wand-vloer-indoor-tegels / 548.695-verwijder-vinyl-onderlaag-before-installeren-tile.html