hot topics: u upcycled pallets in een sofa – nu hoe ga je te beschermen?

Origineel bericht: Waterproof eerder klaar met meubels

Hoogtepunten uit de Thread

onderwerpen

Hier bij we genieten van het verstrekken van een plek waar home improvement beginners en experts samen kunnen komen om idee├źn en advies te delen. Binnen onze Forums, kunnen gebruikers bladeren discussies om te zien wat de uitwisseling plaatsvinden over een onderwerp van belang of hun eigen dialoog te starten met het plaatsen iets voor de gemeenschap om deel te nemen. Met meer dan 250.000 leden en het tellen, deze bron is zeer actief, zodat elke week belichten we een van de gesprekken die je gewoon kan helpen met dat volgend DIY-project.

Het is duidelijk dat we in DIY, en we zijn zeker in upcycling. Hout Pallets zijn een goede bron van goedkope of zelfs gratis materialen en hun populariteit trekt veel nieuwe DIYers. Maar als je nieuw bent in het spel bent kan het eenvoudiger zijn om erachter te komen hoe iets dan hoe het (en wat de juiste terminologie is) af te maken. Contact opnemen met de Forum kan een keerpunt zijn.

sgexpat Lid

Hallo, ik ben een beetje een rommeltje en na de uitgaven dagen googlen. Ik ben overbelast door zo veel informatie die ik heb gewoon geen idee wat te doen. Helpt niet wonen in Singapore, waar er nauwelijks zijn goede bouwmarkten en producten.

Ik maakte een pallet slaapbank voor outdoor gebruik en ik gekleurd / vergoelijkt het, denken dat ik zou enkele kit gebruiken na om waterdicht is. Echter, bij meer reden lijkt het afdichtmiddel gaat, gevolgd door een vlek. Ik ben een eerste keer DIYer duidelijk.

Ik gebruikte verf op waterbasis en verdund dat 50 procent met water. Ik paste het mengsel op de pallet en wreef het af met een doek. Aangezien bepaalde delen van verf helemaal niet absorberen gewoon bleef steken geplaatst. Ik was prima met dat, omdat ik niet wil dat het er perfect uitzien. Dus ik denk dat ik zou zeggen dat het enigszins gekleurd en enigszins geschilderd. Maar nu lijkt er geen product dat ik kan toepassen op de top voor het waterdicht maken het !! Wat moet ik doen om waterdicht het? Zand de hele zaak weer naar beneden en gebruik de juiste kit / vlek (of kleurstof)? Is dat nodig? Is het zelfs mogelijk? Ik ben helemaal clueless op dit moment.

marksr Forum Topic Moderator

Wat voor soort blootstelling aan de elementen zal zien? Je kon een Spar urethaan toepassen over je “vlek.” Hoe lang de finish zal houden is afhankelijk van hoe ernstig het weer het wordt blootgesteld aan. Kan mislukken in 6 maanden of de laatste paar jaar.

Had je een kit toegepast voorafgaand aan de vlek – de vlek zou niet goed hechten.

mitch17 Group Moderator

Spar urethaan is het enige wat ik kan bedenken – zou je meerdere lagen nodig hebt en zorg ervoor dat niet aan een enkele plek te missen.

Sorry, maar ik zie niet in dit houdt goed stand op lange termijn als buiten gelaten.

Pulpo Lid

Hoe zit het terras meubilair? Door het tijd dat je al dat geld uitgeven aan verf en zeehondenjagers, kon je terras meubilair gekocht.

drooplug Lid

Je kunt niet waterdicht meubilair. Ik wil dat om duidelijk te zijn. U kunt een afwerking te helpen bij het beschermen tegen de elementen toe te passen, maar het zal niet lang duren. Verwachten dat de finish opnieuw toe te passen.

sgexpat Lid

Bedankt voor de reacties tot nu toe. Ik woon in Singapore, dus het is heel vochtig. Het meubilair is op een overdekt balkon, maar het kan regenen in vanaf de zijkant. Ik denk dat mijn grootste zorg op dit moment is dat niet de bank zal beginnen te rotten (ik ben prima als het me duurt 2-3 jaar), maar meer dat de verf / beits daadwerkelijk te krijgen op mijn kleren en op het balkon toen het begint te regenen.

En oh, zelfs met al de verf, de doe-route is nog veel goedkoper. De goedkoopste bank + salontafel zal hier u terug op zijn minst USD600 en dan heb je iets dat verschrikkelijk uitziet. Alles wat fatsoenlijk kost je USD1000 en hoger. Dus ik ben blij met mijn pallet oplossing, zolang ik niet krijgen verf op mijn kleren!

marksr Forum Topic Moderator

Klinkt als een spar urethaan is wat je nodig hebt. Het zal de verf / beits verzegelen dus het zal niet slijten. Omdat het een overdekt balkon de urethaan moeten houden ok. Zon en regen is wat doodt de finish, maar het klinkt alsof het zal enigszins beschermd worden.

sgexpat Lid

Bedankt! Ik zou gewoon geven dat een gaan.

Lees meer op: http: //www.this website / forum / meubilair-hout-kasten-afwerking / 542.240-waterproof-eerder-klaar-furniture.html # ixzz3Pgbn59ip