hot topics: wanneer gazon zaailingen water

onderwerpen

Hier op we genieten van het verstrekken van een plek waar home improvement beginners en experts samen kunnen komen om ideeën en advies te delen. Binnen onze Forums, kunnen gebruikers bladeren discussies om te zien wat de uitwisseling plaatsvinden over een onderwerp van belang of hun eigen dialoog te starten met het plaatsen iets voor de gemeenschap om deel te nemen. Met meer dan 250.000 leden en het tellen, deze bron is zeer actief, zodat elke week belichten we een van de gesprekken die je gewoon kan helpen met dat volgend DIY-project.

Een aantal factoren kan veranderen hoe je je val gazon en landschap planning te benaderen. Als je hebt verstrooid zaailingen, moet u weten hoe vaak en op welke tijden je moet ze water geven voor een maximale groeipotentieel.

Origineel bericht: Watering Zaailingen

Mossman Lid

Ik overseeded gewoon mijn gazon (zwenkgras mix) en ben benieuwd wanneer de beste tijd om water tijdens de kieming fase zou zijn en hoe vaak te water. Ik gebruikte Scott’s Water Smart zaad, dat een blauwe coating heeft en blijkbaar 85% ontkiemd uit de zak. Het is een relatief klein gebied (minder dan 1000 sq ft), dus zal ik het water geven met de hand. Watering tijdens de dag is geen optie, dus ‘s morgens en’ s avonds zijn de keren dat ik in staat ben om. Moet ik water in zowel ‘s avonds en’ s morgens tot de zaailingen uitkomen? Als ik kan krijgen door met één keer water geven per dag, dat zou beter zijn, en de avond zou handiger zijn, maar ik ben niet zeker of dat is het beste. Ik heb een aanzienlijke hoeveelheid inspanning prepping het gazon (kern belucht en dethached met de hand, top gekleed met turf / mest), dus ik echt nodig hebben / willen om succesvol te zijn. Laatste keer dat ik overseeded (Spring), niet een zaailing uitgekomen en ik wil dat niet weer gebeuren.

Hoogtepunten uit de Thread

Ik heb nooit gedrenkt in de evening– te veel kans op schimmel / schimmel. Belangrijkste is om de grond vochtig, niet nat te houden. Moet worden af ​​te koelen is er vrij veel, dus een keer per dag voldoende zou moeten zijn.

Zodra het spruiten, wil je een keer per dag het water diep om de wortelgroei te bevorderen.

stickshift Group Moderator

Je moet het zaad vochtig te houden totdat het ontkiemt. Hoe vaak dat wil zal worden bepaald door jou. Op dit moment kan ik rondkomen van een keer per dag, want het is niet warm hier niet meer. Drie weken geleden, moest ik twee keer water per dag.

Lees meer: ​​http: //www.this website / forum / gazons-landscaping-outdoor-decor / 555.449-watering-seedlings.html