house marker diy

Stap 1 – Vind je Backing

Stap 2 – plakken samen

Stap 3 – Voeg de nummers

Stap 4 – Voeg Versieringen

onderwerpen

Schrijver, ondernemer, Veganistisch en Naturalist Blogger, en recente MBA. Oprichter van Siteforhumans.com en Prince of Wales Vegan Shoppe.

Als voormalig krantenjongen, ik weet dat de ergernis veroorzaakt door een slecht aangegeven huis. Ik herinner me dwalen mijn buurt in de koude ochtend lucht met een zaklamp, wanhopig op zoek naar een huis met een klein of onbestaande nummering. Hoewel beschikbaar bijna overal, het vinden van een nummerplaat die past zowel budget en huisinrichting kan een uitdaging zijn, en was zeker zo toen ik voor het eerst verhuisd naar mijn eigen huis. Ontevreden met de beschikbare opties, nam ik aan het maken van mijn eigen huis marker, ervoor te zorgen dat factoren als milieuvriendelijkheid, duurzaamheid van materialen, en expressie van persoonlijke stijl werden beschouwd.

Voordat u begint met uw DIY huis marker project, moet u bepalen welke materialen u wilt gebruiken bij de oprichting ervan. Sinds ik het ontwerp van de plaquette aan de inrichting van mijn huis te passen en om milieuvriendelijke materialen te gebruiken wilde, heb ik gekozen om gerenoveerd stukken afvalhout gebruiken als de steun aan mijn huisnummers. Verder worden de nummers zelf gemaakt van messing en worden upcycled van een oude kunststuk ik op een rommelmarkt gekocht jaar geleden. Wat je kiest om te gebruiken is een weerspiegeling van u en uw persoonlijke smaak. Ik gebruikte natuurlijk hout, maar bijna elk materiaal kunnen werken, dus krijgen rommelig en creatief!

Zoals gezegd, werden stukken afvalhout vertrokken uit een ander timmerwerk project gekozen om de huisnummers foto weer te geven. Om een ​​gelijkaardige look te bekomen, snijd drie stukken hout, twee die maatregel 9 in x 9 in, en één dat is 8 in x 9 in. Na kleuren om een ​​gewenste kleur, leg de stukken op een vlakke ondergrond met de kleinste in het midden. Wees bewust van de richting van het graan en knopen aanwezig. Het bovenstaande huis marker bedoeld was ruw en natuurlijk om te kijken, zodat de gebreken en details werden geaccentueerd, hoewel andere stijlen een meer zorgvuldige regeling en hout selectie nodig.

Voor deze houten huis marker, een extra eenpersoonsbed houten stuk van 4 x 26 (of de hoogte van uw drie platen samen) werd gesneden en vastgelijmd aan de achterkant van elk een houtlijm. Nadat men de stukken te drogen, (toegepaste druk gedurende 25 minuten en kregen 24 uur voor de lijm volledig te harden) de drie cut brokstukken werden stevig gesteund als een. Deze methode werkt beter dan andere manieren (zoals schuin nagelen stukken hout aan elkaar), omdat het zal helpen bij de latere ophanging van het huis marker zelf.

Voor dit stuk upcycled ik antieke koperen getallen die uit een oude garage sale vondst kwam aan het adres figuren te creëren. Zonder hen, veel crafters gebruiken stencils om te schilderen op informatie met acryl verf, of zelfs zelf de aankoop van de nummers van ambachtelijke en huis winkels. Ook deze kunnen zorgvuldig worden genageld of gelijmd op zijn plaats.

Het is een gemeenschappelijk ding bij het maken van een houten project als deze om extra versieringen toe te voegen voor verdere personalisatie. Omdat een natuurlijke uitstraling wordt bereikt en door het karakter en onvolkomenheden reeds in het hout, extra detail is niet nodig voor dit adres plaque. Vlinders, bloemen, vislijnen, pootafdrukken en andere accessoires van alle soorten kunnen worden toegevoegd en, opnieuw, houtlijmen en nagels zijn traditioneel de beste opties om zulke dingen te houden.