hoe boottrailer kooien aan te passen

Stap 1 – Controleer de Keel Rollers

Stap 2 – Herpositionering van de Rollers

Stap 3 – Instellen van de Boat Trailer Kooien

Stap 4 – Herhaling

Bootaanhangwagen kooien zijn de delen van de aanhangwagen dan steunen de romp van de boot in transit. Indien de boot correct op de aanhanger met de meerderheid van het gewicht van de boot rustend op de rollen vervolgens aanpassen van de trailer kooien kunnen worden uitgevoerd terwijl de boot op de aanhangwagen om de boot stabieler tijdens maken.

De boot moet rusten op de kiel rollen, wanneer na inspectie van de trailer vindt dat dit niet het geval is dan aanpassingen nodig zijn. Dus kijk naar behoren.

Beginnend bij de top, gebruik maken van een verstelbare moersleutel om de bouten die de kiel roller in plaats los, til de roller zodat de boot raakt en draai de bout. Met behulp van een momentsleutel, moet u elke bout torque naar de fabrikanten specificatie.

Op een vergelijkbare manier als je deed met de rollen, draai elke bout met de verstelbare schroef en de positie van de trailer stapelbedden, zodat ze de boot te raken, waarbij met name zorg je vinger niet te plaatsen tussen de kooi en de boot. Eenmaal correct geplaatst, draai de schroef. Bij het aanpassen van deze bouten je moet werken van voren naar achteren.

Deze stap moet worden herhaald telkens wanneer de boot wordt afgesloten. Dit moet worden gedaan als het verplaatsen van de trailer kan de bouten van de boottrailer kooien passen licht.