hoe een digitale deadbolt vergrendelingsfuncties

Digital Deadbolt Lock Delen

Hoe deze componenten werken samen

biometrische Sloten

Remote Access Sloten

Andere toepassingen voor digitale Deadbolt Sloten

drukknop combinatie sloten, remote elektronisch signaal sloten of biometrische vingerafdruk-gecodeerde sloten: U kunt een digitale deadbolt sluis in een van de drie stijlen te kopen. Al deze werken effectief met andere binnenlandse veiligheid systeem componenten om volledige bescherming te bieden voor uw huis en familie. Lees verder om te leren over hoe een digitale nachtslot slot werkt.

Een digitale nachtslot bestaat uit een extern toetsenbord of druksensor. Kan werken op batterijen of andere elektriciteitsbron, of kan puur mechanisch zijn. Een standaardformaat nachtslot wordt aangebracht in de deur zelf en in het kozijn. Aan de binnenkant van de deur is een hefboom of draai handvat dat het nachtslot releases vanuit het huis.

Een digitale nachtslot met een mechanische toetsenbord werkt als volgt. Stel een combinatie van 10.000 of meer mogelijke keuzes en toetst u dit in het toetsenbord. Als je buiten bent met de deur op slot, het indrukken van de nummer combinatie zal een reeks van tumblers naar het nachtslot te ontgrendelen te tillen. De combinatie dient ook om het nachtslot te gaan wanneer u het huis verlaat.

U kunt een elektronisch keypad digitaal slot op dezelfde manier dat je een mechanische digitaal slot set te stellen. De elektronische toetsenbord biedt extra beveiligingsfuncties, zoals een alarm dat klinkt na 4 onjuiste pogingen van de numerieke wachtwoord. Duidelijke audiotonen signaal dat u ook bij de deur met succes ontgrendeld, wanneer de batterijen bijna leeg zijn en wanneer het deurslot is vastgelopen.

Deze digitale sloten zijn gecodeerd om uw vingerafdruk en die van enkele familieleden. De druksensor leest de juiste vingerafdrukken en zendt een elektronisch signaal naar de deurslot vrij te geven. Wanneer de deur is vergrendeld, wordt een overeenkomstig signaal van de vingerafdruk het slot te ontgrendelen.

Deze sloten zijn zeer nuttig voor mensen met een handicap die behoefte hebben om te manoeuvreren een rolstoel of andere mobiliteitshulpmiddelen assisteren apparaat door de deuropening. De deur kan worden ontkoppeld en klaar om te swingen open toen ze bereiken. U kunt een radiofrequentie of een infrarode op afstand gelegen inrichting, die beide tegen sabotage kiezen. Het slot is programmeerbaar met één druk op de knop. Het externe apparaat zal anders audiotonen dat lock betekenen, ontgrendelen, lage accu’s en een vastgelopen slot uitzenden. Aangezien sommige van deze sloten nog kan worden ingeschakeld en ontgrendeld met een sleutel, de mogelijkheid om te knoeien bestaat nog tot slagsleutel.

Dit type slot kan worden gemonteerd op een beveiligde deur voor een medicijnkastje, een pistool op de borst, of zelfs uw kantoor aan huis te creëren. Het zal medicijnen, kostbaarheden, gevaarlijke voorwerpen, en persoonlijke papieren te houden. Digitale sloten kunnen uw familie in het huis evenals het behoud van indringers uit uw woning.

Als u wilt uw huis beveiliging te upgraden, het installeren van digitale nachtslot sloten op alle belangrijke data in uw huis zal zelfs de meest hardnekkige inbrekers af te schrikken.