hoe je de koppeling op een grasmaaier motor aan te passen

Stap 1 – de Motor Voorbereiden

Stap 2 – Het vinden van de Koppeling

Stap 3 – Het maken van de Aanpassingen

Stap 4 – Afwerking en testen

Een paardrijden grasmaaier is een uitstekende huishoudelijk apparaat dat gebruikt kan worden om moeiteloos trimmen het gras op uw gazon, maar moet de maaier motor efficiƫnter te werken voor het maaien om moeiteloos en gemakkelijk zijn. Zitmaaier motoren hebben een power take-off clutch dat het vereiste van een tweede transmissie elimineert om de messen te rijden. Wanneer u de koppeling correct af te stellen, het snijdt ook neer op het brandstofverbruik en verbetert de prestaties van de maaier. Idealiter zou de koppeling aanpassing worden gecontroleerd na elke 200 uur rijden van de maaier, dit zorgt voor een veilig en efficiƫnt gebruik van de maaier. Dus, als je wilt om de koppeling aan te passen op uw grasmaaier motor, hier is hoe je het kunt doen.

Om te beginnen, op de beschermende kleding en parkeer de maaier op een vlakke ondergrond, zodat het gemakkelijk is om aan te werken. Breng de noodrem voordat u de sleutel. Nu, het openstellen van de motor en verwijder de bougiekabels om maximale veiligheid te garanderen.

Breng de maaier handleiding om de koppeling te lokaliseren. Gewoonlijk wordt deze koppeling aan de onderzijde van de motor bevestigd en is gevormd als een belletje behuizing. Vanuit deze positie, het controleert de messen. U zult ook in staat zijn om de koppeling te identificeren als je de messen te volgen. Deze zijn meestal omgeleid via de koppeling, en door hen te volgen, de koppeling wordt meteen duidelijk. Na het lokaliseren van de koppeling, zal het gemakkelijk zijn om de aanpassing slots lokaliseren. Dit zijn dun en lang openingen in de remplaat. Ze zijn rechthoekig van vorm en worden afgewisseld tussen de rotor en het anker.

Steek de voelermaat in de aanpassing slots. Dit zal u toelaten om de afstand te controleren tussen de gezichten van de rotor en het armatuur. Deze hebben meestal standaard afstanden en kunt u een idee van de aanpassingen die nodig zijn voor de sleuven te krijgen. Steek de voelermaat in de eerste sleuf, en met behulp van een schroevendraaier, draai de moer. Maak de aanpassingen tot er geen kloof tussen de gezichten van de rotor en het armatuur. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat u niet de bouten aan te draaien tot een punt waar de gezichten beginnen de voelermaat raken. Met de andere twee slots, herhaalt u dezelfde aanpassingen. Zorg ervoor dat er gelijke aanpassingen op alle slots of de koppeling wordt niet aangepast op de juiste manier.

Nadat u de aanpassingen op alle slots hebt gemaakt, sluit u de draden van de bougie. Nu nemen de schakelaar zodat de messen beginnen te draaien op volle snelheid. Nadat de bladen zijn volledig in beweging, de koppelingshendel switch en observeer de messen. Als de messen niet volledig tot stilstand gekomen in 5 seconden, de aanpassingen zijn niet compleet. U moet de aanpassingen helemaal opnieuw te maken.