hoe je een barbecue eiland te bouwen

Een barbecue eiland is alsof je een eigen buitenkeuken. Deze permanente structuur is de perfecte manier om een ​​persoonlijk tintje toe te voegen aan uw achtertuin of patio, verhogen het gebruik ervan door het uitgeven van de kwaliteit familie tijd daar of het hosten van sociale cookouts. Neem contact op met de lokale elektriciteits- en gasbedrijven voordat u dit weekend project beginnen om ervoor te zorgen dat er geen stroom of gas lijnen rond. Ook contact op met uw gebouw autoriteiten of lokale overheden voor een speciale bouwvergunning nodig is vanwege de mogelijke risico’s met betrekking tot branden.

Stap 1 – Selecteer Gebied en Purchase vloeren materiaal; Selecteer de gewenste ruimte in uw achtertuin of patio. Afhankelijk van uw keuze, kunt u naar het eiland ergens te maken rond een zwembad als je er een, of op een hoek voor extra privacy. Vergeet niet om een ​​gebied dat u zult genieten voor vele jaren te komen, omdat deze structuur is blijvend te kiezen; Koop betonblokken of leisteen tegels voor de vloer, afhankelijk van uw smaak en wat complimenten van het landschap;.. Stap 2 – Dig een Trench; Gebruik een schep om een ​​geul te graven van de grootte van het eiland die u wilt maken, in veelvouden van de grootte van de vloer blokken of tegels. Maak de geul ten minste 6 tot 8 inch diep, en het verzamelen van het vuil in een kruiwagen om later af te vervreemden; Stap 3 – Lay Blocks;. Om de stichting te maken, plaatst de blokken of tegels in de sleuf en zorg ervoor dat ze in level met de omringende grond. sand onder de blokken als ze te diep, en graven meer vuil als ze hoger zijn dan het grondoppervlak;. Breng specie tussen hiaten in de blokken met een plamuurmes. Laat het regelen voor twintig minuten voor het verwijderen van de overtollige met een natte spons; Stap 4 – Sluit Stichting Ruimte;. Om een ​​traditionele vuurplaats bouwen, omsluiten het hele fundament gebied door een rij blokken erover en gaan rondom .; Plaats de vuurvaste stenen in de rij blokken zorgvuldig. Meng water en zand in een kruiwagen totdat het de consistentie van ijs en dekking van het over de stenen en de kloof tussen hen Stap 5 – Sluit Terug en zijkanten,. Aan de achterkant en de zijkanten van de kuil omsluiten, plaatst betonblokken 40 tot 50 duim hoog, waardoor de voorste geopend. Zorg ervoor dat de blokken zijn stevig over elkaar geplaatst en niet wiebelen; Stap 6 – Mount Barbecue Roosters;. Stack drie betonblokken hoog op elke kant van de put op de top van die u veilig de barbecue roosters kunt monteren, met het gemak van het verwijderen van hen regelmatig om ze schoon te maken;. maak een brand met houtskool, plaatst u de barbecue over de roosters en geniet van een goede cookout op uw barbecue eiland;. een alternatief hiervoor is om een ​​stichting te maken en installeren van een kant en klare houtskool of gas aangedreven barbecue overheen. Deze zijn verkrijgbaar in grootwinkelbedrijf in makkelijk te installeren kits. Zorg ervoor dat u een gasaansluiting buiten voor een gas aangedreven grill. Steek de lijn in de aansluiting mondstuk en draai het voor het gas te laten stromen.