hoe je een faux bakstenen muur behandeling toe te voegen

Stap 1 – Match Schroeven om Paneling

Stap 2 – Dry Fit Panels

Stap 3 – Breng Adhesive

Stap 4 – Installeer Brick Panels

Stap 5 – Seal met Caulking

Het toevoegen van een faux bakstenen muur in elke kamer creëert een gevoel van warmte en visueel belang. Faux baksteen panelen komen in een verscheidenheid van kleuren en texturen die kunnen worden geselecteerd om een ​​breed scala van room decor stijlen passen. De specifieke afmetingen van de ruimte bepalen de exacte grootte en het aantal van de bakstenen panelen nodig. Meestal zijn er 12 tot 14 panelen in een middelgrote kamer. Voor het selecteren van een bepaald merk van faux baksteen panelen zorg ervoor dat ze de beste kwaliteit voor uw budget.

Vóór de aankoop van uw imitatie muur panelen en drywall schroeven staan ​​door elk van de schroefgaten in de panelen en plaats een gipsplaten schroef in ten minste één van de gaten. Zorg ervoor dat het past goed en correct voordat je het koopt.

Voor het aanbrengen van enige lijm of schroeven van panelen aan de muur, het is altijd een goed idee om een ​​droge run te doen om precies te zien hoe ze passen aan de muur. Sommige faux baksteen lambrisering komt met messing en groef randen. Oefen de montage van de panelen in elkaar eens om ervoor te zorgen dat u kunt deze onderdelen bij elkaar correct te vergrendelen. Als u vindt dat sommige van uw panelen zijn te groot, gebruik uw ijzerzaag om hen neer op maat gesneden. Smooth eventuele ruwe randen met schuurpapier.

Bij het binnen werken voor dit soort projecten, is het een goed idee om de verdiepingen met plastic zeilen te dekken. Dit zal hen te beschermen tegen eventuele lijm, voor het geval het druppelt. Het verwijderen van de bouw lijm van tapijt of zelfs een harde vloer kan heel moeilijk zijn. Verspreid een gelijkmatige laag van de bouw lijm op de achterkant van het eerste paneel. Start van de ene kant en het werk aan de andere kant.

Houd uw eerste faux baksteen paneel op zijn plaats en zorg ervoor dat het volledig vlak voordat schroeven gipsplaten schroeven in plaats door de gaten panel. Als u gebruik maakt van tand en groef panelen, het paneel met de groef, en dan snap in het tweede paneel met tong ernaast. Voor het toevoegen van gipsplaten schroeven, controleer dat de stenen op elk paneel line-up symmetrisch.

Breng een dunne lijn van het waterdicht maken van de naden tussen alle baksteen panelen zodra je ze vast te zetten. Breeuwen dat is gekleurd om de stenen te passen is de ideale keuze, hoewel duidelijk breeuwen nog kan worden gebruikt als een tweede optie als een kleur wedstrijd niet kan worden gevonden. Ook inspecteren uw nieuwe bakstenen panelen voor eventuele gaten langs de randen van de muur, evenals wanneer het voldoet aan de vloer en het plafond. Vul deze gaten met breeuwen zo goed en laat de ruimte drogen ten minste 24 uur.