hoe je een handleiding houtkloofmachine bouwen

Stap 1 – Las de Blades Together

Stap 2 – Las de Blades in de pijp

Stap 3 – Stel uw hydraulische pomp

Stap 4 – Bevestig de Blade System aan de pomp

onderwerpen

Breaking logs en hout door de hand kan pijnlijk, tijdrovend en gevaarlijk zijn. En, terwijl elektrische log splitters zijn zeer effectief, ze zijn ook duur. In plaats daarvan kunt u een handmatige houten splitter thuis met eenvoudige onderdelen te bouwen voor minder geld dan zelfs een gebruikte splitter.

Waarschuwing: Zoals voor alle machines, is het essentieel dat u de juiste voorzorgsmaatregelen te nemen bij het bouwen en exploiteren van uw handleiding log splitter om letsel te voorkomen. Bekend zijn met hoe u uw splitter te gebruiken en te dragen beschermingsmiddelen. Zorg altijd voor handen, voeten en andere lichaamsdelen weg van de messen. Grondig reinigen van uw splitter na elk gebruik, en regelmatig slijpen de messen om de levensduur en de veiligheid van de machine te verhogen.

Las de vier bladen samen in een kruisvorm. Zorg ervoor dat u een goede veiligheid kleding te dragen voor deze stap, en vul het in een goed geventileerde ruimte. Om de messen te lassen, kan het handig zijn om het binnenste hoeken van ze af te snijden. Begin met het lassen van twee bladen samen op een hoek van 90 graden. Herhaal deze stap voor de andere twee bladen, en daarna las de twee paren van messen bij elkaar.

Snij ongeveer 20 inch stalen buizen, en snijd inkepingen aan de ene kant om overeenkomen met de vier messen. Las de messen in de pijp, het versterken van een tack-lassen met een sterkere las of vulmiddel bar voor versterking.

Huis-verbetering centra dragen basic hydraulische pomp systemen. Een werkende druk van ongeveer 1.500 pond per vierkante inch moet voldoende zijn voor de gemiddelde log splitter zijn. Stel de hydraulische pomp volgens de instructies gegeven door de fabrikant.

Monteer het mes systeem om de ingevulde hydraulische pomp. Zorg ervoor dat de pomp is uitgeschakeld tijdens het instellen van de messen. Als het mes systeem is aangesloten, test de houtkloofmachine met een stuk van de praktijk hout en maak eventuele aanpassingen van de bladen of indien nodig te pompen.

Waarschuwing: Zorg ervoor dat uw systeem is uitgeschakeld tijdens het instellen van het blad. Niet uit te schakelen bij het invullen van deze stap kan leiden tot letsel.

Mocht u nog vragen of opmerkingen over uw log splitter, in overleg met een home-verbetering specialist voor verder advies.