hoe je een log stoel te bouwen

Stap 1 – Het ontwerpen

Stap 2 – Meten

Stap 3 – Snijden van de componenten

Stap 4 – Het merken van de Koppeling Onderdelen en Deelnemen

Stap 5 – Het snijden en bevestigen van de Back

Stap 6 – Afwerking

Het bouwen van een log stoel kan een enigszins veeleisende taak. Maar met wat wilskracht en door het volgen van de stappen die hier geschetst je kunt proberen om er zelf een te bouwen. Het is misschien niet de meest aantrekkelijke en comfortabele stoel, maar je zult je eigen stoel gemaakt hebben, en bovendien een log stoel zorgt voor een mooie rustieke karakter waar je hem. Extra comfort kan worden bereikt door de invoering van een paar kussens daarna.

Net als in elk ander houtwerk taak is het belangrijk om uit te tekenen op papier wat u van plan te creëren, zowel te conceptualiseren wat je gaat om ambachtelijke, en ook als een gids tijdens het werken aan het. Probeer een eenvoudig ontwerp overwegen voor een eerste baan en rekening houden materialen voor gebruik in de werkwijze.

Het is ook van cruciaal belang om de metingen van elk onderdeel dat de log stoel zal worden samengesteld uit te berekenen, en om ze te schrijven op je diagram. Terwijl de beslissing over de afmetingen kunnen wensen u andere stoelen te meten in uw huis. Misschien vindt u het nuttig om te achterhalen van de uiteindelijke resultaat door het creëren van een cut-out bestaat uit de onderdelen en stukken die deel uitmaken van uw stoel.

Gebruik een zaag om te beginnen met het uitsnijden van de vier poten van je stoel. Snijd de basis uiteindelijk worden gebruikt als stoel. U moet 4 of 5 strips over te plaatsen van de basis. Dit zijn de eerste elementen die u zal opzetten, omdat zij fungeren als het skelet basis van de stoel.

Zodra u de naar de benen vaste basis u dan naar het snijden van de achterkant van de stoel. Dit kan comfortabeler door de vaststelling 3 of 4 strips met elkaar verbonden door een bovenste horizontale log worden. Beveilig deze stevig op de basis en basisframe. U kunt ook te maken armleuningen, afhankelijk van het type stoel ontwerp dat u gemaakt.

U kunt uw login stoel te verlaten in zijn natuurlijke glorie of kiezen voor een afwerking kleur spray of lak toe te passen.

Een log stoel is altijd een leuke toevoeging aan uw tuin of gazon, omdat het behoudt een natuurlijke en warme sfeer met zijn houten kenmerken. Proberen om er zelf een is bevredigend en minder duur te maken, dus je moet het eens te proberen, zelfs als je niet een expert houtwerk.