hoe je een metalen vlok lak van toepassing op een auto

Stap 1 – De voorbereiding van uw auto

Stap 2 – De aankoop van Uw Metal Flake Finish

Stap 3 – Het mengen van de Metal Flakes

Stap 4 – Bescherm de Vehicle

Stap 5 – Het laden van de Air Brush Machine

Stap 6 – Breng Second Layer

Stap 7 – Het beĆ«indigen van de Metal Flake Job

Weten hoe je metaal vlok lak toe te passen kan geven uw auto een geweldige nieuwe look. Dit kan een doe-het-zelf werk dat nog eens geduld zal nemen. Hier is wat je moet doen om dit doel te bereiken

Zult u eerst uw auto te wassen zoals u gewend bent voordat u verder gaat met de metalen vlok lak. Zorg ervoor dat u uw auto verf een basiskleur en laat het drogen. Uw auto moet altijd een grondlaag van verf op voordat u de finish toe te voegen. Wanneer u de vlokken toe zal uw auto een compleet andere kleur te kijken. Ken uw kleurpatronen ruim voor het doen van de baan. Bijvoorbeeld een rode auto met blauwe vlokken zal een paarse reflectie in het zonlicht te geven.

U kunt meestal kopen metalen vlok en een spray tip van elke auto detailers in uw omgeving. Vraag altijd uw verkoper wat vlokken het beste werkt voor uw voertuig, omdat ze waarschijnlijk zijn experts in deze onderneming. Je wilt niet de fout van het krijgen van kleuren die je niet wilt. Zoals eerder gezegd moet u uw kleurpatronen weten. Ook is het altijd het beste om uw metaalschilfers te kopen van een betrouwbare leverancier. Omdat ze hebben een reputatie hoog te houden.

Nadat u uw metaalschilfers hebt gekocht zul je ze mengen met de blanke lak verf. Voor een stralende glans krijgt u een tweede laag toe te voegen. Maar altijd voorzichtig niet te laat te zijn. Minder is soms best. In het geval dat u last heeft van een huidirritaties zijn zeker ook om te dragen plastic handschoenen bij het doen van deze stap. Ook ben zeker om topkwaliteit metaalschilfers te kopen voor een perfecte look.

Als u niet wilt dat uw gehele voertuig bedekt met vlokken er zeker van te beperkte gebieden te dekken met plastic. Dit kan onder meer uw banden, tags of kap ornamenten. Je moet echt willen alleen de verf baan schilferen.

Na het dekken van de plaatsen niet te vlokken vindt u de vlok verf mengsel te plaatsen in de lucht borstelmachine en beginnen met een dunne laag aan te brengen.

Wanneer de eerste laag droog is kun je vervolgens de tweede dikke jas met de air brush machine. Zorg ervoor dat de lagen zelfs. Wees niet snel om het werk te doen als je wilt dat het een professionele uitstraling. Een slordige job zal laten zien in de uitkomst. Dus zorg ervoor dat u uw tijd te nemen en de klus correct gedaan.

Zodra de tweede laag droog is kunt u vervolgens toepassen van een blanke lak of kit over de glitter verf. Hierna krijgt u een nieuwe look aan uw voertuig met name in het zonlicht te merken. Iedereen zal zich vergapen aan de nieuwe look van uw voertuig heeft met zijn nieuwe metalen vlok lak.