hoe je een mudroom locker te bouwen

Stap 1 – Maak Cuts

Stap 2 – Maak Box

Stap 3 – Planken

Stap 4 – Bevestig Terug

Stap 5 – Strijk

Stap 6 – Installeer

Een mudroom locker is een geweldige plek om natte jassen op te slaan, zodat ze niet allemaal zullen druppelen over uw huis. Een locker is een goede plek om hen in staat stellen om zo droog dat ze niet nog steeds drijfnat wanneer u het nodig om ze opnieuw te gebruiken. Een mudroom locker is niet iets dat moeilijk is om jezelf te bouwen, met de juiste hulpmiddelen en de juiste stappen.

U moet drie stukken van raad die 18 x 70 inch en vier stukken die 16½ x 18 inch. Zodra u deze moet je bent klaar om te beginnen naar de kleedkamer te maken voor uw mudroom. Zorg ervoor dat u zand alle oppervlakken, zodat ze makkelijker te beheren zijn.

Om de doos te maken moet u lagen twee van de 70 inch stukken. Van daaruit komen de toppen van de gelegde stukken die zijn 16 ½ inches. Je moet ervoor zorgen dat elk van de stukken is flush van de top naar de bodem en de voorkant van de rug. Het eindresultaat moet een 18 inch breed en een 18 inch high vak dat is 70 inches lang.

Zodra u de doos bent u klaar om de schappen toe te voegen. Haal je meetlint uit, zodat u in staat zijn om de planken dienovereenkomstig te meten om uw kast zal zijn. Maak eens te meer dat de stukken zijn flush zeker. U zult gebruik maken van de 16½ x 18 inch stukken voor deze taak.

U moet dan naar de achterkant bevestigd te krijgen. U kunt dit doen door het verkrijgen van het laatste stukje van de top put gezicht naar beneden op de doos. Zorg ervoor dat het is uitgelijnd op beide zijden en de bovenkant en de onderkant. Zodra je het allemaal opgesteld ben je klaar om het te hechten zijn.

Krijg alle van de blootgestelde randen en rand band allemaal. Vanaf daar krijgt gaten gevuld met hout vulmiddel. Zodra je dit hebt gedaan ben je klaar om zand hen. Na het schuren is voltooid is het tijd om vlek of verf ze. Bij gebruik van verf, gebruik dan een vergevingsgezind kleur. Bijvoorbeeld, heeft witte meestal niet goed gaan in dit soort kamers. Zodra de verf of de vlek is opgedroogd kunt u alle haken die u zou willen hebben voor jassen of tassen bevestigen.

De installatie van deze kasten is eenvoudig. Zorg ervoor dat u de lockers geschroefd behoren tot elk van de studs, alsmede aan elkaar, zodat ze blijven op hun plaats.