hoe je een power factor correctie toe te voegen aan een spaarlamp

Ingebouwde Power Factor Conditioning

weet CFL

Werkelijke Power Saving

Vermogensfactorcorrectie door middel van CFL lampen wordt vaak gebruikt in industriële omgevingen, waar grote inductieve belasting bestaat, waarbij toevoer inefficiënties best uitgeroeid en langere levensduur van de apparaten bereikt.

De gebruikelijke power factor voor een consument varieert van 75% tot 90%, afhankelijk van de inductieve belastingen zoals van een zwembad pomp of een koi vijverpomp – als het apparaat geen stroom heeft trekt tijdens “standby” modus wanneer er geen inductieve belasting is er en mogelijk CFL verlichting die varieert van 55% tot 75%. Meest up-to-date huis apparaat dat inductieve belastingen, bijvoorbeeld airconditioners en koelkasten en worden geleverd met power factor conditioning ingebouwd.

Er is veel gepraat over compacte fluorescentielampen in de afgelopen tijd. Dit zijn petite glazen TL-buizen doorgaans de vorm van een spoel, bedoeld om rechtstreeks in de plaats gewone gloeilampen. Deze nieuwe CFL’s zijn bekendheid om energie te besparen, en dat doen ze zeker grote hoeveelheden elektriciteit op te slaan. Maar er zijn een aantal aantrekkelijke en grotendeels anoniem feiten over deze strategieën. Het zou komen dat die verkocht in de Verenigde Staten en andere landen in het bijzonder kan worden ontworpen om het nut corporaties in staat om ons te factureren bijna het dubbele van wat we zouden moeten betalen voor het gebruik ervan.

Gezamenlijk deze aspecten verzekeren dat we niet in staat zijn om alle mogelijke besparingen op onze elektrische wissels dat deze nieuwe lampen moeten aanbieden te zien. En in werkelijkheid, wanneer “AC Power Factor” in apparaten klant dichter in het algemeen gecontroleerd, lijkt het erop dat CFL’s zijn alleen de kanteling van de ijsberg, terwijl het gaat om thuis en kleine handel Klanten betalen dan ze worden verondersteld om voor de macht, een echt ongelooflijk mate. Alles voor de wens van een goedkope condensator.